Model brazilian, moment terifiant cu Vladimir Putin: Mi-a strâns mâna și s-a ZGÂIT la mine. Un psihopat violent, eram în pericol

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Un model brazilian a făcut declarații uimitoare despre Vladimir Putin.

Suzy Cortez, un model brazilian, supranumită și "Miss BumBum", cunoscută ca fiind și cea mai mare admiratoare a lui Lionel Messi, a făcut recent câteva dezvăluiri despre cum a decurs o întâlnire pe care a avut-o cu Vladimir Putin. Femeia nu a avut deloc cuvinte bune la adresa președintelui rus, pe care l-a descris drept "un psihopat violent" odată cu declanșarea războiului contra Ucrainei.

Întâlnirea la care face Suzy referire s-a întâmplat în anul 2018, în Rusia, la un eveniment dedicat Cupei Mondiale de Fotbal, și a descris o mulțime de detalii de la momentul care a marcat-o pe viață.

George W. Bush, despre momentul PENIBIL cu Vladimir Putin: A fost înainte să trăiască cu gimnasta cu 30 de ani mai TÂNĂRĂ

"Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute. Sunt sigură că eram în pericol la Moscova"

 

Suzy a rememorat întâlnirea, dezvăluind că Putin a șocat-o de la prima vedere, lăsându-i o impresie neplăcută.

"Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis.

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova", a declarat Suzy Cortez, potrivit Daily Star.

"Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent"

Suzy Cortez a mai spus că președintele rus a speriat-o prin atitudinea lui.

"Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo.

Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina!", a spus Suzy Cortez pe Twitter, într-o postare publică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel