Shakira este deschisă să aibă o aventură după despărțirea ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Shakira
Sursa: captură Youtube Shakira

Shakira a sugerat că ar fi deschisă unei aventuri ocazionale după despărțirea din 2022.

Cântăreața hitului "Hips Don't Lie" a declarat că nu este pregătită pentru o relație serioasă, dar ar lua în considerare o legătură temporară.

"Nu mă gândesc la asta. Ce spațiu am pentru un bărbat în acest moment?", a spus ea într-un interviu pentru Rolling Stone. "Cred că copiii mei ar trebui să fie foarte pregătiți pentru asta, iar bunăstarea lor emoțională și psihologică este prioritară."

Ea a adăugat: "Ce pot să vă spun, îmi plac bărbații. Asta este problema. Nu ar trebui să-mi mai placă, cu tot ce mi s-a întâmplat, dar imaginați-vă cât de mult îmi plac bărbații încât încă îmi plac. Hei, nu mă opun să am prieteni".

Shakira, în vârstă de 47 de ani, s-a despărțit în 2022 de partenerul său de lungă durată, Gerard Piqué, în vârstă de 37 de ani. Cuplul a fost împreună timp de 11 ani și au doi fii, Milan, de 11 ani, și Sasha, de nouă ani.

Există zvonuri că Gerard ar fi înșelat-o cu actuala sa iubită, Clara Chia, în vârstă de 26 de ani.

În perioada despărțirii, Shakira se confrunta și cu o bătălie juridică pentru evaziune fiscală în Spania, în timp ce bunicul ei a suferit o cădere gravă.

Reflectând asupra acelei perioade dificile, Shakira a declarat: „Suferința pe care am simțit-o a fost probabil cea mai mare din viața mea și m-a împiedicat să funcționez uneori. Mă simțeam de parcă cineva îmi făcuse o gaură în piept. Iar senzația era atât de reală, aproape fizică. Mă simțeam fizic ca și cum aveam o gaură în piept și că oamenii puteau vedea prin mine”.

După doi ani, Shakira spune că se simte din nou ea însăși. „Mi-am recăpătat farmecul”, a spus ea. „Și mi-am recăpătat sexy-ul”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel