Semnele zodiacale cele mai predispuse să atragă lângă ele oameni narcisiști. Cum se pot proteja

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Ayo Ogunseinde
Sursa foto: unsplash, autor Ayo Ogunseinde

Narcisiștii au nevoie să umple un gol emoțional, așa că îi caută pe alții care au ceea ce ei nu posedă: empatie. Ei au misiunea de a lua ceea ce este cel mai prețios și unic în ceilalți pentru a-și îndeplini dorințele și agenda ascunsă.

Taur și Scorpion

După cum a explicat Jianny Adamo, LMHC și fondator al Fearless Love Coaching and Counseling, faptul de a avea o "capacitate mare de a iubi" este o trăsătură care îi atrage pe narcisiști. Aceasta este o trăsătură pe care semnele venusiene precum Taurul și Balanța o au în comun. Plasamentele Taurului vor oferi părți din ei înșiși partenerilor lor, motiv pentru care, atunci când un Taur este trădat, axa Taur/Scorpion se activează și scoate la iveală partea întunecată a semnului lor soră.

Un Taur poate să iubească profund, iar atunci când sunt răniți, pot fi distructivi.

"Ești o persoană puternică", afirmă Adamo în articol. De asemenea, Scorpionul și Taurul sunt două semne puternice care pot face pe cineva să vrea să le devoreze puterea și curajul. Scorpionul este un semn care poate atrage narcisiștii, dar pentru că acesta este un semn guvernat de Marte, ei au arsenalul pregătit. Acesta este semnul războinicului și al strategului. Ei învață prin experiență, așa că rareori își repetă greșelile. Cu toate acestea, un narcisist ar putea totuși să-i găsească, deoarece Scorpionii sunt compătimitori, amabili și de sprijin. La urma urmei, ei pot valorifica calitățile venusiene din a șaptea lor casă, mai ales atunci când întâlnesc pe cineva care îi interesează.


Scorpionii sunt magnetici, fermecători și fermecători. Cu toate acestea, dacă trebuie să se lupte cu un narcisist, ar putea avea avantajul, deoarece Scorpionii rareori vor tolera să fie controlați și manipulați.

Fecioară și Pești

După cum a menționat Tapp în videoclipul său, "Narcisiștii sunt atrași de oamenii buni, plini de compasiune și empatici, cu o inimă caldă". Fecioara și Peștii fac tot posibilul să fie cei mai buni parteneri și prieteni pentru iubiții lor. Fecioarele și Peștii sunt cunoscuți ca fiind compătimitori și buni și se vor da peste cap pentru a-i servi pe alții. La urma urmei, acestea sunt semne surori și chiar dacă pot părea diferite, au o mulțime de asemănări atunci când sunt îndrăgostiți. Au tendința de a se pierde în dragoste și le va fi greu să se elibereze de sub stăpânirea acesteia.

Fecioara și Peștii vor sacrifica totul pentru cei pe care îi iubesc, ceea ce îi face candidații perfecți pentru narcisiști. Aceste semne trebuie să învețe cum să nu se lase păcălite de momentele înfloritoare și, în schimb, să fie logice în ceea ce privește interacțiunea pe care o au cu partenerii lor, precum și să ceară părerea prietenilor de încredere și a familiei cu privire la partenerii lor. Aceste semne trebuie să fie atente la persoanele cărora le oferă energia lor și trebuie să învețe că, atunci când ceva nu funcționează în favoarea lor, trebuie să plece și să nu se uite înapoi.

Berbec și Balanță 

"Persoanele vulnerabile, cu traume nevindecate și stimă de sine scăzută", atrag narcisiștii, potrivit lui Tapp. "De multe ori, oamenii afectați nu își pot vedea frumusețea interioară, dar narcisiștii pot vedea asta și vor să se hrănească din asta și să oglindească acea frumusețe interioară pe care ei nu o au."

Dacă o Balanță nu este evoluată, este posibil să nu-și vadă puterea și capacitățile. Ar putea să-și subestimeze potențialul și să aibă încredere în părerile negative ale partenerului lor despre ei dacă nu au o bună stimă de sine. Balanțele pot fi, de asemenea, codependente.

Balanța trebuie să învețe să fie mai independentă pentru a nu cădea în capcana tacticilor înșelătoare pe care un partener narcisist le-ar putea folosi în calea lor.

Berbecul este guvernat de Marte, ca și Scorpionul. Acesta este un semn zodiacal puternic și, după cum a explicat Adamo, oamenii încrezători atrag narcisiștii. Aspectul de control și nevoia de a domina pe cineva vor face din Berbeci magneți. Berbecul iubește, de asemenea, o provocare, așa că se poate lăsa prins în toxicitatea relației cu un partener narcisist.

Balanța este situată în casa partenerială a Berbecului. În loc să canalizeze aspectele co-dependente ale Balanței, Berbecii ar trebui să învețe să fie prudenți și plini de tact, să își rețină puterea și controlul prin faptul că nu le oferă altora și nici nu își diminuează lumina pentru nimeni, potrivit yourtango.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel