Semnele zodiacale care sunt cele mai afectate de Luna Nouă în Capricorn, pe 11 ianuarie 2024

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Tony Ross
Sursa foto: unsplash, autor Tony Ross

Luna nouă în Capricorn, pe 11 ianuarie 2024, deschide calea pentru câteva semne de a se redescoperi pe ele însele. Semnele cardinale vor suporta o transformare profundă în relațiile lor, deoarece lecțiile trase din tranzitul lui Saturn în Capricorn de acum câțiva ani se întorc pentru a permite plasamentelor cardinale să încheie aceste capitole. Există, de asemenea, impactul Nodurilor în semnele cardinale Berbec și Balanță, schimbând și permițându-ne tuturor să învățăm cum privim dragostea și parteneriatele.

1. Capricorn

Faptul că Luna Nouă se află în semnul tău aduce noi oportunități și un nou început, mai ales că Marte se află acum în semnul tău și îți oferă direcție și îndrumare. Luna îți oferă o oportunitate de a înțelege ce se află în centrul relației tale cu tine și cu ceilalți.

Este încă sezonul Capricornilor, așa că încă îți faci planuri și muncești din greu pentru a-ți îndeplini obiectivele. Cu toate acestea, în timp ce te lupți pentru a obține mai multă recunoaștere și laude la vârf, luna nouă te va face să reflectezi în interiorul tău. Creșterea ta personală va fi analizată în următoarele șase luni, pe măsură ce Pluton părăsește din nou semnul tău. Transformarea pe care o înduri în această perioadă te va ajuta să te conectezi mai mult cu tine și cu scopul tău.


2. Berbec

Trecutul îți oferă indicii, în timp ce te scufunzi în adânc pentru a aduna bucățile fostului tău sine. Luna nouă te va învăța despre valoarea ta și despre ceea ce consideri că merită să lupți. Noi capitole sunt scrise în această perioadă, permițându-vă să vă găsiți vocea și să fiți mai încrezători în potențialul vostru.

Cu Nodul Nord în semnul tău, are loc o transformare profundă în relațiile tale, care va fi, de asemenea, evidențiată, un memento pentru a te simți împuternicit fiind tu însuți și pentru a nu te mulțumi cu mai puțin în relațiile tale sau în carieră. Amintește-ți de puterea interioară pe care o ai și trezește-o.

3. Rac

Luna nouă te învață despre oamenii pe care îi lași să intre în viața ta și despre ceea ce au ei de oferit. Dacă cineva nu-ți răspunde cu energia pe care o oferi, tranzitul te va face mai conștient de acest lucru.

Suporți deja o transformare puternică în casa relațiilor, cu Pluton în gradele finale, care te învață ce prețuiești și ce cauți cu adevărat într-un parteneriat. Luna nouă aduce o nouă oportunitate și un nou scop pentru modul în care definești o relație. Tranzitul se poate simți, de asemenea, primitor și expansiv, deoarece s-ar putea să vă simțiți mai încrezător în direcția în care vă îndreptați. 


4. Balanță

Construirea și echilibrarea vor fi subiecte centrale ale acestui tranzit. În timp ce Nodul Sud te transformă, Luna se bazează pe istoria ta, astfel încât să poți crea și să înflorești în prezent și în viitor. Legăturile și legăturile de familie devin mai puternice pe măsură ce începi să descoperi și să înveți mai multe despre rădăcinile tale. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a iniția ceva nou, mai ales cu Marte în Capricorn, permițând colectivului să își urmărească visele. Vă simțiți mai aliniați și mai sincronizați cu obiectivele voastre, pe măsură ce continuați să dobândiți cunoștințe și să înțelegeți ce vă doriți pentru voi înșivă în viitor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel