Semnele zodiacale care au cele mai multe șanse să se căsătorească pentru bani

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Cherry Laithang
Sursa foto: unsplash, autor Cherry Laithang

Banii joacă un rol important în căsnicie atunci când vine vorba de stabilitate financiară și de aspecte logistice, cum ar fi plata facturilor și declararea impozitelor. Cu toate acestea, unii oameni duc lucrurile un pas mai departe și vor să spună "Da" doar la situațiile financiare. Citește mai departe pentru a descoperi semnele zodiacale care sunt cele mai predispuse să se căsătorească pentru bani, de la puțin materialiste până la complet lacome.

Segetător

Săgetătorii sunt pasionați de călătorii. Dar pentru a merge dintr-un loc în altul și a trăi experiențe interesante este nevoie de bani.

"Săgetătorii sunt fobii supremi ai angajamentelor, dar asta se poate schimba rapid dacă li se dă carte albă cu carnetul de cecuri", spune Tara Bennet, astrolog și coach spiritual. Acest semn de foc nu este dornic să se stabilească, dar va fi în căutarea unui partener care să le finanțeze obiceiurile costisitoare.

Pești

Nu numai că Peștii sunt cei mai mari visători cu ochii deschiși din zodiac, dar sunt și unul dintre cele mai romantice semne. Prin urmare, ei au fantezii despre orice, "de la o nuntă de star de cinema la o lună de miere în Bora Bora", notează Bennet.

Dar aceste fantezii nu sunt ieftine. "Peștii guvernați de Jupiter sunt ușor de ademenit de un soț care poate oferi cea mai mare sclipire", spune astrologul legist Valerie Evans.

Această abordare VIP se poate traduce și în cazul prieteniilor, deoarece, de multe ori, Peștii vor să țină companie doar persoanelor pe care le consideră de un statut înalt.

Leu

Leii sunt lideri puternici, extrovertiți, care caută parteneri la același nivel cu ei - ceea ce înseamnă adesea că vor o persoană bogată și influentă.

"Ei se văd pe ei înșiși ca niște stele strălucitoare și se așteaptă ca partenerul lor să le oglindească propria imagine", spune Bennet.

Pentru că sunt un semn atât de puternic, le este ușor să găsească persoane semnificative bogate. Ei pot atrage pe oricine în orbita lor cu carisma și pozitivitatea lor de netăgăduit.

Scorpion

Potrivit lui Bennet, Scorpionii ambițioși sunt calculați în toate aspectele vieții lor, chiar și în dragoste. Dacă asta înseamnă să găsească un partener semnificativ care să le asigure stabilitate financiară, atunci așa să fie.

Evans spune că Scorpionii sunt motivați de "sex, bani, proprietăți imobiliare, secrete și bunurile altora", ceea ce îi face să fie nerăbdători să ajungă la altar "și să-și păzească perechea până la moarte".

De asemenea, ei văd căsătoria ca pe o modalitate de a-și ridica statutul social. "Conduși de nevoia lor de putere, vor alege banii în detrimentul iubirii în orice zi a săptămânii", adaugă Bennet.

Taur

Taurii sunt profund în extravaganță. "Acești tauri iubesc lucrurile frumoase din viață, dar nu au dorința de a munci pentru ele", explică Bennet despre semnul care este adesea considerat leneș.

În plus față de tendințele lor materialiste, Taurii pun foarte mult preț pe stabilitate și confort. Atingerea securității financiare este probabil pe lista lor de obiective și nu sunt deasupra căsătoriei pentru bani pentru a ajunge acolo.

"Ei văd căsătoria ca pe o oportunitate de a trăi viața pe care și-o doresc fără să depună eforturi mari", adaugă Bennet.

Balanță

Fiind un semn guvernat de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, Balanța vrea să trăiască cu lux de amănunte. Au gusturi scumpe, mai ales când vine vorba de haine, preferințele culinare sau decorarea casei, și sunt dispuse să se căsătorească pe bani pentru a obține stilul de viață sofisticat pe care și-l doresc.
"Banii atrag Balanța ca molia către flacără", spune Bennet. "Au nevoie să fie înconjurați de eleganță și frumusețe pentru a se simți împliniți".

Datorită abilităților lor sociale puternice, nu au nicio problemă în a se potrivi cu oamenii din înalta societate. Își vor folosi farmecul pentru a construi rapid relații cu cei bogați și puternici.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel