Secretul lui Dolly Parton pentru ten: Nu am timp să îmbătrânesc

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 07 sep 2023, 16:23 | Categorie: Știri
Secretul lui Dolly Parton pentru ten: Nu am timp să îmbătrânesc
Secretul lui Dolly Parton pentru ten: Nu am timp să îmbătrânesc

La vârsta de 77 de ani, Dolly Parton păstrează o înfățișare la fel de tânără precum în tinerețe! Cântăreața de muzică country servește drept un exemplu pentru o rutină de îngrijire a pielii, iar sfaturile ei sunt ușor de pus în practică.

„Nu am niciodată timp să îmbătrânesc‟, spunea Dolly Parton, care este foarte atentă la cum arată. Dar ce face artista pentru a-și întreține tenul? 

Ei bine, indiferent cât de obosită ar fi după o zi plină de activități, cântăreața nu se culcă niciodată cu machiaj. În schimb, folosește șervețele demachiante și vaselină cosmetică, considerând că aceste două produse contribuie la menținerea unei pielii strălucitoare. "Încerc mereu toate produsele noi care apar pe piață, dar nimic nu se compară cu buna veche vaselină și șervețelele demachiante pentru ochi. Utilizez șervețelele pentru a-mi curăța tenul și apreciez că lasă suficient ulei pe piele, astfel încât să o hidrateze pe tot parcursul nopții. În ciuda vârstei mele, pot spune că am o piele destul de bună", a declarat ea, conform revistei "First For Women".

După cum remarcăm, Parton nu cheltuie o avere pe cosmetice și produse de îngrjire. Deși își permite să își cumpere produse de lux, ea se axează pe cele care costă puțin: „Nu fac ritualuri mari pentru pielea mea și nu cred că trebuie să plătești o tonă de bani pentru a avea produse bune. Majoritatea produselor care costă mai puțin sunt la fel de bune și uneori mai bune decât cele care costă o avere. Nu le cumpăr pe cele faimoase, le cumpăr doar pe cele care funcționează pentru mine‟, a spus ea pentru „Today‟. 

Foarte important pentru aspectul tenului său este faptul că niciodată nu își expune pielea la soare. „Nu mă expun la soare. Nu am problemele pe care femeile de vârsta mea le au, deoarece evit să ies în soare. O fac doar dacă vreau să mă bronzez, dar nu îmi place, așa că mă bucur de pielea mea‟, mărturisea cântăreața, conform „Bright Side‟. 

A apelat sau nu Dolly Parton la proceduri cosmetice? 

Dolly Parton este sinceră cu privire la procedurile cosmetice pe care și le-a făcut. Într-un interviu pentru „Today‟, artista recunoștea că a apelat la injecții cu toxină botulinică: „Oamenii îmi spun că sunt mereu fericită, iar eu spun că este, de fapt, vorba despre Botox. Despre o bună iluminare, un machiaj bun și doctori buni, acesta este un alt secret‟, a spus Parton, cu zâmbetul pe buze. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience