Secretul din spatele scenei: Celebrități care își ascund numele real

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Secretul din spatele scenei: Celebrități care își ascund numele real
Secretul din spatele scenei: Celebrități care își ascund numele real

Vedem adesea personalități pe marile și micile ecrane, aceștia fiind în centrul atenției publicului. Ne închipuim că știm totul despre ei, dar în realitate, celebritățile ascund unele secrete surprinzătoare, printre care și numele lor real!

În mod obișnuit, numele de familie se schimbă doar în momentul căsătoriei, însă vedetele au abordat o altă perspectivă. Cântăreți, modele și actori, toți au considerat că numele din acte nu este pe măsura popularității lor. Știai că Bruno Mars nu poartă acest nume în buletin? Sau că Gigi Hadid nu este numele său real? Vom descoperi acum vedetele internaționale care și-au ascuns numele real de-a lungul timpului și cum sunt ei, de fapt, în certificatul de naștere!

Bruno Mars

În copilărie, Bruno Mars, cântărețul, era un bebeluș rotunjos, iar tatăl său se inspira dintr-un luptător masiv cu numele Bruno Sammartino. Tatăl l-a numit pe Peter Gene Hernandez „Bruno”, după luptător: „Eram un bebeluș dolofan, așa că tatăl meu mi-a dat această poreclă, mi-a spus Bruno, după luptătorul Bruno Sammartino”, a dezvăluit artistul, conform bestlife.com. De asemenea, numele de familie „Mars” vine de la planeta Marte, deoarece artistul își dorea ca oamenii să creadă că „este dintr-o lume diferită” atunci când era adolescent.

Emma Stone

Emily Jean Stone a fost luată prin surprindere de celebritate! Datorită admirației multor fani, ea a trebuit să-și aleagă un nume unic, care să fie pe măsura succesului ei. Numele "Emily Stone" era deja folosit de altcineva, așa că a trebuit să transforme "Emily" în "Emma". "Numele meu real este Emily Stone, dar când am început să joc, acest nume era deja luat de o altă actriță, așa că a trebuit să găsesc un alt nume", a explicat actrița într-un interviu pentru revista W. La început, a optat pentru numele "Riley", dar când a fost chemată cu voce tare pe platourile de filmare, a simțit că acest nume nu i se potrivește deloc, așa că a rămas la "Emma".

Vin Diesel

Poate părea surprinzător, dar în certificatul de naștere al faimosului actor din seria "Fast & Furious", numele său nu este Vin Diesel, ci Mark Sinclair. Deși actorul nu a oferit multe detalii despre motivul alegerii numelui său de scenă, există presupunerea că acesta provine de la "Vincent", numele de familie pe care mama sa l-a adoptat după căsătorie. Există și o altă legendă conform căreia a trebuit să-și schimbe numele pentru a-și proteja identitatea atunci când lucra într-un club de noapte.

Demi Moore

Înainte de a avea o relație cu Bruce Willis sau Ashton Kutcher, Demi Moore era căsătorită cu un cântăreț numit Freddy Moore. Încă de la începutul relației lor, Demi a fost atrasă de numele de familie al lui Freddy și a decis să-l folosească ca nume de scenă, considerând că sună mai bine. Astfel, din Demi Gene Guynes, actrița a devenit celebra Demi Moore. Deși ulterior s-au căsătorit, relația lor nu a rezistat în timp.

Gigi Hadid

Deşi numele său real este Jelena Hadid, supermodelul a trecut încă din şcoala primară la numele de Gigi. Aceasta a declarat, în trecut, pentru o revistă cunoscută că în clasa I sau a II-a, în grupa sa, era o fată pe nume Helena şi lumea o confunda des cu aceasta, în special profesorii când strigau catalogul. Aşa că profesoara i-a propus mamei sale să îi pună o poreclă, iar din Jelena să devină Gigi, lucru care s-a şi întâmplat ulterior.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel