Secretul care o ajută pe Aylin Cadîr să se țină departe de riduri: „Nu folosesc niciodată...”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Ayline Cadîr, Instagram
Sursa foto: Ayline Cadîr, Instagram

Aylin Cadîr a dezvăluit care sunt trucurile de frumusețe ce o țin departe de riduri.

Aylin Cadîr, în vârstă de 36 de ani, se mândrește cu o siluetă de invidiat, peste care pare că timpul nu și-a făcut deloc prezența. Chiar dacă cele două nașteri și-au pus amprenta asupra corpului actriței, la vremea aceea, aceasta și-a revenit rapid în formă și apelează la ajutorul specialiștilor ori de câte ori simte că a acumulează prea multe kilograme în plus. Dieta nu este una foarte restrictivă, însă. 

„Am grijă la ce mănânc, fac și mișcare. Am un nutriționist, iar când simt că depășesc limita, ceea ce se întâmplă foarte des, vorbesc cu el și îmi dă un meniu. Fac cam o lună două cu nutriționistul, după care încerc singură să îi urmez sfaturile. Îi zic cât vreau să slăbesc și îmi spune ce să mănânc. Niciodată nu-mi impun limite, deși se pun kilogramele destul de repede. Pot să arăt așa astăzi, dacă am grijă la ce mănânc și în trei zile, pot să nu am grijă și să spui că sunt alt om, cam așa se întâmplă la vârsta asta. Mănânc orice, de la pâine, paste, îmi place mâncarea foarte sățioasă și foarte gustoasă. Nu mă limitez, i-am spus de la început nutriționistului: „Eu aa nevoie de paharul meu de vin și mi-a spus să vedem, poate o dată pe săptămână și de dulce”, nu pot fără dulce. Mănânc lucruri sățioase și foarte gustoase.”, a declarat Aylin Cadîr, în exclusivitate pentru Spectacola

Aylin Cadîr nu folosește fond de ten

Cât despre trucurile de frumusețe care o ajută să-și ascundă vârsta din buletin, actrița spune că faptul că nu apelează deloc la fond de ten o ajută extrem de mult. De asemenea, Aylin acordă o atenție foarte mare și rutinei zilnice de îngrijire a tenului. 

„Am foarte mare grijă, în cea ce privește îngrijirea tenului. Nu am operații și cred că în curând o să înceapă să mi se pună întrebare asta, am grijă mult, asta mă ajută. Mă interesează ce se întâmplă și sunt atentă. Vara mă dau cu creme de protecție, dar acum se spune că trebuie să o folosești mereu, dar eu nu pot, nu-mi place textura. Nu folosesc fond de ten, nu-mi încarc tenul. După o anumită vârstă, devine pielea uscată și nu poți să o încarci inutil. Îmi dau doar unde e nevoie, folosesc puțin machiaj, am grijă la ten. Sunt foarte preocupată de îngrijirea tenului, de la creme, seruri. Aș arăta foarte diferit dacă mi-aș pune fond de ten.”, a mai dezvăluit actrița. 

Cum s-a hotărât să devină actriță

„Eram mică când am început cu muzica, aveam 16 ani, și, la un moment dat, trebuia să dau bacalaureatul. Atunci am fost nevoită să dau la o facultate, iar oamenii din viața mea m-au încurajat să dau la actorie și am zis să încerc, fără să mă gândesc că voi face asta. Tot drumul acesta de pregătire, de întâlnit oameni a fost, de fiecare dată, câte un mic șoc, pentru că descopeream lucruri despre mine pe care nu le știam. Am o sensibilitate pe care pot să o folosesc și nu știam, am o atenție, inteligență, pe care nu o știam, am descoperit aceste lucruri în ani. Atunci mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută și că trebuie să fac asta. Acum sunt deja 20 de ani de când exist în lumea artistică..

Publicul este foarte diferit. Eu, la 16 ani, cântam muzică pop, care este foarte diferit de publicul de jazz, spre exemplu, pentru că după câțiva ani mi-am făcut o trupă și cântam la un public mai elitist. În muzică, eu mereu mi-am dorit o zonă de mijloc. Să nu fie oamenii care vin doar pe gratis, în piețe, să plătească un bilet și să le placă ce aud. În zona de actorie, mi-am luat inima în dinți și mi-am propus să o fac, dar a fost un gest de curaj.”, a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel