Secretul Ancăi Serea, pentru o siluetă de invidiat. Nu se atinge niciodată de un aliment: „Nu-mi place gustul. Este un noroc”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea este foarte atentă la alimentația sa, pentru a-și menține greutatea ideală.

Anca Serea se poate mândri cu o siluetă de invidiat la vârsta de 42 de ani, mai ales că vedeta a născut de șase ori până în prezent. Chiar dacă are o familie foarte numeroasă și are de bifat extrem de multe atribuții zilnice, soția lui Adi Sînă nu uită să se preocupe și de propria imagine. Așadar, aceasta spune că are mare grijă la alimentația pe care o consumă zilnic și niciodată nu face excese, indiferent de sărbători sau de evenimentele pe care le traversează.

„Eu nu mănânc excesiv. Având în vedere că am avut niște probleme de sănătate care au fost destul de grave, care erau legate și de partea asta a alimentației sănătoase, mănânc trei mese pe zi regulat și eu nu prea sunt mare fan proteină animală, în general, de când mă știu și am grijă, sunt cumpătată. Nu pot să spun că fac excese, indiferent de zi și de orice sărbătoare ar fi.”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Spectacola

Alimentul pe care Anca Serea nu-l consumă deloc

În tot acest proces de menținere al kilogramelor ideale, Anca Serea spune că are parte  și de puțin noroc. Vedeta nu este pasionată deloc de dulce, care duce la creșterea în greutate, pe motiv că nu-i place gustul, dezvăluie ea. 

„Dulce nu mănânc aproape deloc, pentru că nu-mi place gustul, mai degrabă mănânc acru și sărat. Este un noroc faptul că nu sunt fan dulciuri. Am avut pască și cozonac de Paște, dar cred că am mâncat un pătrățel de pască, atât. Am grijă, sunt atentă la ce mănânc.

Nu apuc niciodată să stau la masă, bine, nici nu avem suficiente scaune (n.r. râde). Am luat o masă cu câteva locuri, iar noi de obicei suntem mult mai mulți când mâncăm.”, a mai spus aceasta.

Ce mâncare a pregătit pentru masa de Paște

Anca Serea a petrecut anul acesta Paștele acasă, alături de familia sa. Din acest motiv, frumoasa prezentatoare a fost nevoită să repare mai multe bucate tradiționale românești, pentru masa de sărbătoare. Totuși, există un aliment de care aceasta nu se atinge niciodată, spune ea, ci doar Adi Sînă obișnuiește să-l consume. 

„Copiii m-au ajutat și ei la gătit. Sarah a vopsit ouăle, mamaia i-a ajutat la tocatul legumelor pentru salata de boeuf, cu mama am făcut sarmalele pe la 12 noaptea, ca toată lumea, doar că nu suntem puțin mai mulți și este ceva mai voluminos. La copii le plac așa și așa mâncărurile tradiționale, în mare noi nu mâncăm miel, eu nu mănânc deloc, Adi mănâncă, dar nu am făcut. Mama a făcut un drob, dar mai mult ca o ruladă și a pus foarte puțin miel, dar nu am mânca. Fiind foarte diferiți, ca și personalitate, au niște fixații culinare, pe care eu le respect și știu exact ce să le gătesc, dar foarte mare succes au avut sarmalele în foi de varză anul acesta. Unii le mănâncă decojite, alții normal și tot așa.”, a mai spus ea, pentru Spectacola. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel