Seal, Gaz Coombes, Shaun Ryder's Black Grape, Kate Nash se alătură lui Robbie Williams la BST Hyde Park

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

American Express prezintă BST Hyde Park anunță cu entuziasm revenirea simbolului global britanic, Robbie Williams, care va susține un spectacol exclusiv în Marea Britanie, sâmbătă, 6 iulie 2024, în Hyde Park.

Astăzi, organizatorii au dezvăluit lista invitaților speciali care i se vor alătura în această zi memorabilă. Printre aceștia se numără Seal, Gaz Coombes, Shaun Ryder's Black Grape, Kate Nash, SOFT PLAY, James Smith, Ellur, Davina Michelle, Ryan Gibb și Ben Kidson. 

Apărut pe scena muzicii house din Anglia în 1990, Seal a devenit rapid cel mai popular vocalist soul britanic al deceniului. Până la mijlocul anilor '90, era recunoscut pentru fuziunea sa distinctivă de soul, folk, pop, dance și rock, care i-a adus succes pe ambele maluri ale Atlanticului. Primul său single, "Killer," i-a adus un premiu Ivor Novello, urmat de alte două premii pentru "Crazy" și cel mai celebru cântec al său, "Kiss from a Rose." În plus, Seal a câștigat trei premii BRIT și patru premii Grammy în doar câțiva ani.

Fostul lider al trupei Supergrass, Gaz Coombes, se alătură line-up-ului de la BST Hyde Park. Albumul său din 2023, "Turn The Car Around," completează o trilogie informală alături de "Matador" din 2015, nominalizat la premiile Mercury și Ivor Novello, și "World's Strongest Man" din 2018. Această nouă lansare deschide un nou capitol pentru unul dintre cei mai talentați și apreciați cantautori din Regatul Unit.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel