Se schimbă tot pe plan astrologic până pe 5 iulie 2022. Ce ne așteaptă pe fiecare

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie creată de Ксения Вохминцева, de la Pexels
Fotografie creată de Ксения Вохминцева, de la Pexels

Se schimbă tot pe plan astrologic de astăzi, 25 mai, până pe 5 iulie 2022.

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a spus ce ne așteaptă, în viitorul apropiat, din punct de vedere astrologic.

„Breaking news astrologic! Marte a intrat în Berbec, unde va sta până pe 5 iulie. Începe un nou ciclu marțian. Să recapitulăm puțin. Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului, al curajului, al motivației și al pasiunii. Berbecul este primul semn al zodiacului, pionierul, cel mai competitiv, cel care îndrăznește, care nu stă pe gânduri și vrea tot timpul ceva nou.

Apropo: Marte se simte ca la el acasă în semnul Berbecului!

De bine: forță, încredere, prospețime, energie din plin. De mai puțin bine: furie, grabă, agresivitate. Însă, furia poate deveni cel mai bun instrument. Dacă o acceptăm și învățăm să o folosim spre câștigul nostru.

De astăzi și până pe 5 iulie, cel puțin, replica preferată a fiecăruia dintre noi va trebui să fie "Este rândul meu!"”, a scris Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro.

VEZI ȘI: Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te pentru o mare schimbare până în octombrie! Dacă nu se întâmplă, ”e doar vina ta”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel