Se pregătește un spectacol cu holograma lui Freddie Mercury? Ce spune Sir Brian May

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Se pregătește un spectacol cu holograma lui Freddie Mercury? Ce spune Sir Brian May/Facebook
Se pregătește un spectacol cu holograma lui Freddie Mercury? Ce spune Sir Brian May/Facebook

Un spectacol cu holograme Freddie Mercury ar putea fi la orizont.

Mercury Songs Limited, care deține operele solo ale regretatului solist al trupei Queen, a depus o cerere de înregistrare a mărcii sale pentru 3D și realitate virtuală.

Potrivit cererii, care a fost obținută de rubrica Bizarre a cotidianului The Sun, aceasta acoperă "experiențe 3D virtuale, augmentate și de realitate mixtă" pentru "medii virtuale".

Interpretul hitului 'Don't Stop Me Now' a murit la vârsta de 45 de ani, în 1991, din cauza unei pneumonii bronșice și o complicație cu SIDA.

Cu toate acestea, se pare că ar putea reveni pe scenă sub forma unui avatar digital, la fel ca în cazul spectacolului de succes "ABBA Voyage" de la Londra.

Queen a cântat deja cu o hologramă a lui Freddie la concertele lor.

Chitaristul Sir Brian May, în vârstă de 76 de ani, a plâns după ce a interpretat un duet al piesei 'Love Of My Life' cu o hologramă a lui Freddie în timpul turneului 'Rhapsody Tour' al trupei Queen și al lui Adam Lambert din 2022.

Cu toate acestea, când vine vorba ca Queen să aibă propriul spectacol cu holograme, precum ABBA, Brian a recunoscut anterior că i-ar plăcea ca acest lucru să se întâmple atunci când el și colegii săi de trupă vor fi pe lumea cealaltă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel