Se încinge lupta la titlu în Premier League. Manchester City, la doar 3 puncte de liderul Arsenal, înaintea meciului direct

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Manchester City a redus din diferenţa faţă de liderul Arsenal. 

Campioana en-titre a Angliei, Manchester City, a aînvinso- cu 3-1, sâmbătă seara, acasă, pe Leicester City, în etapa a 31-a din Premier League, apropiindu-se la doar 3 puncte de liderul Arsenal Londra.

Pe Etihad Stadium, gazdele au punctat prin John Stones (5) şi Erling Haaland (13, penalty, 25), golul oaspeţilor fiind reuşit de Kelechi Iheanacho (75).

Cu 70 de puncte, pe locul 2, "cetăţenii" ameninţă prima poziţie, ocupată de "tunari", care vor juca duminică seara, în deplasare, cu West Ham United. Leicester City este penultima, locul 19, cu 25 de puncte, având patru înfrângeri consecutive în ultimele cinci etape, scrie Agerpres.

Chelsea continua seria neagră, pierzând meciul de pe Stamford Bridge, 1-2, cu Brighton. Conor Gallagher a deschis scorul, pentru gazde, în minutul 13, dar oaspeţii au punctat de două ori, prin Danny Welbeck (42) şi Julio Enciso (69). Londonezii sunt pe locul 11, cu 39 de puncte, fără victorie în ultimele cinci runde. Brighton ocupă poziţia a 7-a, cu 49 de puncte.

Bournemouth a produs o mare surpriză, trecând cu 3-2 de Tottenham, chiar pe stadionul lui Spurs. Matias Vina (38), Dominic Solanke (51) şi Dango Ouattara (90+5) au marcat golurile oaspeţilor, Tottenham punctând prin Heung-Min Son (14) şi Arnaut Danjuma (88).

Tottenham are 53 de puncte şi se află pe locul 5, iar Bournemouth este pe 14, cu 33 de puncte.

Pe Goodison Park, Everton a cedat, 1-3, în faţa celor de la Fulham. Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Harrison Reed (22), Harry Wilson (51) şi Daniel James (68). Golul gazdelor i-a aparţinut lui Dwight McNeil (35). Fulham a obţinut prima victorie în ultimele cinci runde, şi este pe locul 10, cu 42 de puncte. Everton este pe 17, cu 27 de puncte şi luptă pentru evitarea retrogradării.

Golurile lui Diego Costa (27) şi Hwang Hee-chan (69) au adus victoria lui Wolverhampton în partida cu Brentford. "Lupii" se clasează pe poziţia a 13-a, cu 34 de puncte, iar oaspeţii sunt pe 9, cu 43 de puncte.

"Lanterna roşie", Southampton, a cedat (0-2) în partida de acasă contra lui Crystal Palace, ambele goluri ale londonezilor fiind reuşite de Eberechi Eze (54, 68). "Sfinţii" par condamnaţi să joace din sezonul viitor în liga a 2-a, în timp ce Crystal Palace este scutită de emoţii, fiind pe locul 12, cu 36 de puncte.

Aston Villa a învins pe teren propriu, cu 3-0, pe Newcastle United. Pe Villa Park, gazdele au obţinut cea de-a cincea victorie consecutivă prin golurile lui Jacob Ramsey (11) şi Ollie Watkins (64, 83).

Cu 50 de puncte, Aston Villa este acum pe locul 6 în clasament, la doar 6 puncte de podium, a cărei ultimă poziţie este ocupată chiar de Newcastle.

Restul partidelor vor avea loc duminică şi luni. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel