Scotty McCreery își amintește când Priscilla Presley i-a spus: Elvis te-ar fi iubit

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Scotty McCreery își amintește când Priscilla Presley i-a spus: Elvis te-ar fi iubit
Scotty McCreery își amintește când Priscilla Presley i-a spus: Elvis te-ar fi iubit

Vedeta country a câștigat „American Idol” la 16 ani, în 2011, la vârsta de 16 ani.

Scotty McCreery a primit laude din partea Priscillei Presley.

În cadrul emisiunii The Jennifer Hudson Show, pe 12 iunie, McCreery și-a amintit întâlnirea cu Priscilla în culisele American Idol și complimentul special pe care aceasta i l-a făcut.

Hudson l-a întrebat pe McCreery, în vârstă de 30 de ani, care a fost interpretarea sa preferată din concurs. Acesta a menționat piesa „That's All Right, Mama” de Elvis Presley, cântată în timpul săptămânii rock and roll.

„Îl iubesc pe Elvis, dar partea cea mai tare a fost că Priscilla era acolo și am reușit să vorbesc cu ea între pauzele publicitare”, a spus el. "S-a uitat la mine și m-a întrebat: «Scotty, pot să-ți spun ceva?». I-am răspuns: 'Absolut, Priscilla'".

„Elvis te-ar fi iubit”, i-a spus ea, amintindu-și momentul. "Oh, Doamne. A trebuit să cânt după aceea! Dar a fost cel mai bun compliment pe care l-am primit vreodată".

Reflectând asupra carierei sale de la câștigarea emisiunii de concurs de canto în 2011, la doar 16 ani, până la succesul actual, cântărețul piesei „Five More Minutes”, Scotty McCreery, a descris această perioadă ca fiind „o călătorie nebună”.

„Dacă cineva mi-ar fi spus, la 16 ani, când am dat audiția pentru emisiune, că peste 13 ani voi continua să fac asta – să scriu cântece country, să fac turnee prin țară și lume, să mă distrez – le-aș fi strâns mâna cât de repede și aș fi spus că accept acel contract. Este o adevărată distracție", a spus el.

Deși este recunoscător pentru experiența sa în cadrul emisiunii, McCreery a explicat de ce nu ar vrea să fie niciodată jurat într-o astfel de competiție.

„În niciun caz. Nu vreau să fac asta. Tu vrei?”, a întrebat-o el pe Hudson, care a participat la emisiune în 2004. „Știu cum e să fii pe scenă și să fii judecat. Nu vreau să pun asta pe seama altcuiva”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel