Scene incredibile în România. Vali Lazăr, fost la Dinamo, a aruncat două perechi de chiloţi spre banca fostei sale echipe. Mesaj pentru Ovidiu Burcă

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels

În prima repriză a amicalului dintre Dinamo şi CS Păuleşti, Vali Lazăr, fostul fotbalist al câinilor roşii, actualmente la Păuleşti, a scos două perechi de chiloţi din jambiere şi le-a aruncat spre banca fostei sale echipe. 

"Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!", a strigat Vali Lazăr către banca lui Dinamo. 

De ce a făcut gestul 

"A reușit (n.r. Ovidiu Burcă) să dea liderii vestiarului afară. Nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, n-a avut curaj să-i privească în ochi pe cei 5. Se băga prin căsuță, pe acolo, pe la Săftica. Sunt mai multe lucruri la mijloc. Băieții și oamenii din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam de o lună că va face asta (n.r. că îl va da afară). Are impresia că e Dumnezeu pe pământ și îi tratează așa pe ceilalți care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off...îi dai afară și numai jucătorii sunt de vină. Domnul psiholog nu e de vină, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa, hai să n-o mai dăm așa.", a declarat Valentin Lazăr.

"Foarte mare grevă a fost la Dinamo. Au întrebat și ei despre bani, de 2-3-4 săptămâni, cu activități pe zoom, cu toată lumea. Domnii din imagine au spus că se rezolvă, de Sărbători, de Crăciun, de Paște, se rezovlă.

Și când au venit băieții la antrenament, au întrebat și ei dacă vine cineva în fața lor să le explice. Și omul a plecat și apoi s-a dus pe la conducere, că nu poate să lucreze cu acei jucători. Asta e atitudine de mare-mare antrenor, părerea mea, un fel de Del Bosque în România.", a mai afirmat Vali Lazăr, citat de Digisport.

Pe teren, niciun gol 

Echipa de ligă secundă Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate cu CS Păuleşti, 0-0, sâmbătă, la Buftea, în primul său meci amical de fotbal din acest an.

Jucătorii dinamovişti şi-au creat o mulţime de ocazii pe tot parcursul meciului, potrivit paginii de Facebook a clubului, dar nu au reuşit să înscrie.

Dinamo a început cu Dujmovic - Moura, Giafer, Patriche, A. Şerban - Delciu, Larrucea, Dani Iglesias, I. Borcea, A. Florescu - C. Ţîră. În a doua repriză au evoluat Oncescu - Ionescu, Bena, Demici, Amzăr - I. Roşu, Al. Irimia, N. Roşu - Bani, Pop, Ghezzali.

CSA Steaua, liderul ligii secunde, a învins-o cu 7-2 pe CS Păuleşti, formaţie aflată pe locul 7 în Seria a 5-a a Ligii a III-a, într-un amical jucat luna aceasta.

Miercuri 25 ianuarie, dinamoviştii vor disputa un nou amical, împotriva echipei CSO Plopeni, formaţie care ocupă locul 2 în Seria a 5-a a Ligii a III-a, scrie Agerpres. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel