Scena amuzantă: Bad Bunny și incidentul cu dansatoarea la concertul din San Juan

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bad Bunny / Captură video
Bad Bunny / Captură video

Triplul câștigător al premiilor Grammy își încheie turneul Most Wanted în Puerto Rico.

Bad Bunny a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul unui concert recent.

În timpul spectacolului susținut vineri, 7 iunie, în San Juan, Puerto Rico, triplul câștigător al premiului Grammy a experimentat un incident neprevăzut: una dintre dansatoarele sale a suferit o defecțiune vestimentară, colanții ei lipindu-se de zona intimă a artistului.

Bad Bunny, în vârstă de 30 de ani, și dansatoarea au gestionat situația cu profesionalism, iar toți cei de pe scenă au râs de micuța neplăcere. Incidentul a fost surprins într-un videoclip distribuit pe X (fostul Twitter), care a devenit ulterior viral.

În clip, Bad Bunny este văzut cântând când dansatoarea se apropie de el în timpul piesei „PERRO NEGRO” și dansează aproape de el. La plecare, colanții ei se lipesc de pantalonii lui, provocând momentul amuzant.

Cântăreața "Monaco" a purtat un maiou alb, un pulover albastru deschis cu fermoar și pantaloni scurți cu cordon, asortați cu ornamente. Look-ul său a fost completat de adidași albi și ochelari de soare eleganți pentru acest segment al emisiunii.

Bad Bunny și dansatoarea par surprinși în momentul în care colanții ei se lipesc de pantalonii lui, creând o scenă amuzantă. Cei doi se ciocnesc pentru scurt timp, încercând să se descurce cu materialul întins între ei. Dansatoarea reacționează rapid și rupe țesătura pentru a rezolva situația.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel