Scandalul facturilor. Țara arde și ANRE vrea "educarere şi informare" cu bloggeri și influenceri pe 3 milioane de lei

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Autoritatea Națională pentru Reglementarea în Domeniul Energiei (ANRE) cheltuie 3 milioane de lei pentru o campanie publicitară care se va desfășura pe toate canalele media, de la TV, radio cât și online.

În plin scandal al facturilor calculate greșit, al scumpirilor uriașe la energie electrică și gaze naturale și la mai mult de doi ani de când prețurile s-au liberalizat la electricitate iar la gaze în urmă cu un an, ANRE a decis, în februarie 2022, că ar fi bine să informeze populația printr-o ”Campaniei media de educare şi informare a consumatorilor finali de energie electrică şi gaze naturale cu privire la drepturile lor”, arată DC Business.ro

ANRE, pentru servicii de publicitate, scoate din buzunar 3 milioane de lei (600.000 de euro) pentru: ”servicii complete pentru desfăşurarea, producţie materiale de promovare şi difuzare în mass-media audiovizuală, mediul on-line și social media”, se spune în documentele depuse în SEAP.

Campania se va desfăşura în mass-media audiovizuală: - difuzarea spot-urilor audio pe posturi radio şi video pe televiziuni, se vor distribui materiale în presa online.

ANRE vrea să implice și influenceri și bloggeri care să participe la întâlniri online. Google va fi și el beneficiar al acestei campanii care se va derula și în Google Ads în Rețeaua de Display Google pe site-uri ce difuzează ştiri de specialitate (aferente sectorului energiei), ştiri sociale și generale. 

Campania se va desfășura și pe cele mai importante rețele de socializare precum Facebook, Youtube, LinkedIN.

Campania se va desfășura până în luna noiembrie 2022.

Explicațiile ANRE... Citește mai departe în EXCLUSIVITATE pe DC Business.ro

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel