Scandalul aripioarelor la Dinamo. Cornel Dinu îl face praf pe Ţălnar: Escroc de profesie

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Program Doar Dinamo Bucureşti
Facebook Program Doar Dinamo Bucureşti

Cornel Dinu intervine în "scandalul aripioarelor" de la Dinamo şi îl face praf pe Cornel Ţălnar. 

„Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo, escrocul ăla (n.r. Cornel Țălnar). Este un escroc de profesie, care ne-a păcălit pe toți, pe Borcea, pe mine, pe Badea mai puțin că Badea era mai abil, nu prea îl primea. Țălnar a fost unul dintre cei mai ajutați de mine, pentru că el a venit 1977 la Dinamo de la Alba Iulia și eu niciodată nu m-am gândit la răul din oameni. Am luat doar partea bună. Nu mi-am închipuit că oamenii au mai multe fețe și mai multe posibilități de a spune un lucru în față și prin spate să îți bage chiar și cuțitul.

Trebuia să ne dea de gândit de atunci. El era un fel de între măscărici și bibeloul echipei. A avut calități, dar acestea au fost estomate de caracter.

(n.r. ar trebui jucătorii să ascundă mâncarea?) Domne, e pofticios. Eu l-am văzut ultima dată la proces. Să îi dea Dumnezeu sănătate că așa cum l-am văzut eu la vreo 140 de kilograme foamea vine repede și el nu se gândește. Este un fel de Lică Sămădăul din Moara cu Noroc a lui Slavici. El nu se gândește decât la el. Joacă teatru frumos în față, dar în spate are interesul lui al bietului țăran român. Și este un tip pofticios căruia i-a plăcut dintotdeauna mâncarea și care a avut mereu o viață lejeră”, a spus Cornel Dinu pentru prosport.ro.

etrogradată pentru prima dată în istorie, echipa a rămas fără jucători, fără antrenor şi, mai nou, fără bucătar.

Cu toate astea, jucătorii care locuiesc la baza de antrenament Săftica mai au parte de mâncare gătită, din partea femeii de serviciu. Însă şi de aici pleacă scandaluri. 

Concret, un jucător a declarat sub protecţia anonimatului pentru Prosport că, deşi femeia de serviciu le-a gătit fotbaliştilor de la Săftica undeva la 50 de aripioare pentru a mânca, o bună parte dintre acestea au fost mâncate de Cornel Ţălnar. 

"Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează. Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club. Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm…”, a spus jucătorul, conform sursei citate. 

Ţălnar confirmă episodul, nu şi cantitatea: O aripioară, maximum două 

„Sunt convins că ziaristul nu a inventat de la el acest subiect. Dar vă rog să mă credeți că nu am mâncat totuși 30 de aripioare. Dăcă știam că cei de față vor da la presă subiectul ăsta, vă jur că nici nu mă mai opream să mănânc cu ei. Am gustat doar o aripioară, maximum două, așa din picioare. Eu mă pregăteam de plecare, iar la masă m-a chemat Iulică Mihăescu. M-am și mirat când am văzut că sunt aripioare gătite, că noi acolo nici nu mai avem bucătar. Nu am știut că le luaseră copiii ăia sau cine le-a luat. Am aflat apoi că le gătise femeia de serviciu. Însă doar niște oameni bolnavi pot să inventeze și să dezinformeze ziaristul că am mâncat 30. Păi, plesnesc naiba, cum să mănânc atâtea? E o lecție pentru mine, iar de aici se vad niste caractere”, a spus Cornel Țălnar, în exclusivitate pentru ProSport.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel