Scandal uriaș între Shakira și Pique. Totul a plecat de la un stream pe Twitch urmărit de mii oameni

Autorul articolului: Gabriel Nuta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Shakira susține că "și-a pus cariera în așteptare" pentru Gerard Piqué/ FOTO Facebook
Shakira susține că "și-a pus cariera în așteptare" pentru Gerard Piqué/ FOTO Facebook

Shakira e foc și pară după ce fiul ei cel mare a apărut într-un stream pe Twitch urmărit de mii oameni. Ea transmis un mesaj în care spune că nu și-a dat acordul fostului ei partener pentru ca fiul ei cel mare să apară în respectivul videoclip. 

Shakira și Gerard Pique au revenit pe prima pagină a ziarelor după ce fostul cuplu a ajuns la un acord în noiembrie anul trecut cu privire la custodia celor doi copii ai lor. Celebra cântăreață a transmis o scrisoare, prin intermediul biroului ei de comunicare, în care se arată deranjată de apariția fiului ei cel mare, Milan, în vârstă de nouă ani, la un eveniment Twitch organizat de fostul ei partener cu streamerul Ibai Llanos la sfârșitul săptămânii trecute.

Shakira susține că nu a fost consultată cu privire la apariția fiului ei la eveniment

Shakira nu a fost mulțumită de expunerea unuia dintre copiii ei, fără autorizația ei, pe o platformă atât de populară.

"Surse din anturajul Shakirei asigură că cântăreața nu și-a dat în niciun caz acordul prealabil și nici nu a fost consultată în legătură cu participarea fiului său Milan la retransmiterea unui eveniment cu conținut pentru adulți", explică comunicatul trimis către publicația spaniolă El Pais.

Faptele datează de sâmbătă, 7 ianuarie, când unul dintre fiii fostului cuplu a participat la prezentarea noului proiect sportiv prezidat de tatăl său, Liga Regilor, care este un campionat virtual de fotbal la care participă streameri și foști fotbaliști profesioniști.

Milan s-a simțit în largul său în fața camerelor de luat vederi și a microfoanelor, devenind aproape vedeta evenimentului și câștigând afecțiunea afecțiunea celor prezenți și a celor care au urmărit evenimentul prin intermediul platformelor de streaming cu umorul și glumele sale.

Potrivit lui Gerard Pique, apariția fiului său la eveniment nu a fost planificată, ci spontană.

În ciuda scuzelor lui Pique, au fost multe voci care au criticat pe rețelele de socializare expunerea băiețelului într-un eveniment destinat adulților.

Shakira și Pique, scandal pe custodia copiilor

Aceasta nu este singura controversă în care fostul cuplu a fost implicat în ultimele săptămâni. După luni de negocieri de când și-au anunțat separarea, pe 4 iunie 2022, Shakira și Pique au ajuns în noiembrie anul trecut la un acord - semnat o lună mai târziu - pentru custodia celor doi copii ai lor.

Conform acordului, cântăreața se va muta la Miami (Statele Unite) pentru a scăpa de presiunea mediatică, iar Pique îi va putea vizita frecvent. Dar această mutare a fost amânată mai mult decât își dorea cântăreața. Mutarea ar urma să aibă loc în primele zile ale lunii ianuarie, lucru care nu pare să-l mulțumească pe Pique, care spera ca copiii săi să petreacă Epifania la Barcelona, alături de familia paternă.

O dorință care s-a împlinit în cele din urmă.

Din cauza stării delicate de sănătate a tatălui artistului, William Mebarak, în vârstă de 91 de ani, internat în spital în ultimele luni. Cântăreața caută un avion medical care să îl transporte pe tatăl ei la Miami, dar această călătorie ar putea fi amânată cel puțin până în luna iunie. În acest fel, copiii vor putea termina anul școlar la Barcelona, așa cum și-a dorit fostul căpitan al Barcelonei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel