Stiri publicate de Gabriel Nuta

 Shakira primește o lovitură din partea fostului său partener! Pique și Clara Chia se pregătesc de nuntă/ FOTO Facebook
Shakira e foc și pară după ce fiul ei cel mare a apărut într-un stream pe Twitch urmărit de mii oameni. Ea transmis un mesaj în care spune că nu și-a dat acordul fostului ei partener pentru ca fiul ei cel mare să apară în respectivul videoclip. 

Lifestyle

foto: Facebook/Al-Nassr
Cristiano Ronaldo a fost prezentat recent fanilor echipei Al-Nassr, în cadrul unei festivități complexe. Starul portughez va câștiga o avere la echipa din Arabia Saudită.

Sport

Avion care decolează de pe aeroportul Charleroi, Belgia (Sursa foto: Unsplash)
Românii care călătoresc în aceste zile spre și dinspre Belgia cu avionul pot întâmpina o serie de probleme, pe fondul grevei însoţitorilor de bord ai filialei Ryanair din această țară.  

Homepage

BREAKING NEWS
Sosirea selecţionatei de fotbal a Argentinei, proaspăt încoronată campioană mondială, a generat o adevărată nebunie la Buenos Aires, unde zeci de mii de suporteri au ţinut să fie prezenţi, la primele ore ale dimineţii de marţi, pentru a-i întâmpina pe Lionel Messi şi coechipierii săi.

Sport

Românii care plănuiesc o vacanță în Spania în preajma Sărbătorilor de Iarnă trebuie să verifice cu atenție orarul zborurilor, sindicaliștii din domeniu din această țară anunțând greve de amploare. 

Știri

Restricțiile epidemice se vor menține, cel mai probabil, în Austria, de Crăciun și Revelion. Anunțul a fost făcut de cancelarul Alexander Schallenberg. 

Social

În fiecare an, în data de 8 noiembrie, creştinii îi sărbătoresc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, conducătorii cetelor de îngeri. Cei doi arhangheli purtători de sabie ca simbol al biruinţei sunt, potrivit credinţei ortodoxe, călăuzele sufletelor în drumul lor spre Rai.

Știri

Guvernul nipon intenţionează să adopte măsuri de peste 30.000 miliarde de yeni (265 miliarde de dolari) pentru a atenua efectele negative ale pandemiei asupra economiei Japoniei, au declarat duminică pentru Kyodo surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Economie

După ce a învins cancerul, jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro s-a întors în 2021 în circuitul WTA. Prin aceasta, ea a devenit o inspirație, câștigând inimile suporterilor din întreaga lume. Acum, la final de sezon, la 33 de ani, spaniola și-a anunțat retragerea definitivă din...

Sport

Există o tendință a oamenilor de a se concentra pe găsirea ofertelor cu prețuri mici când își cumpără telefoane, cu ocazia Black Friday. Detaliile importante din spatele ofertelor sunt adesea neglijate, spun cei de la ANCOM.

Economie

MSD și Ridgeback Biotherapeutics au anunțat că Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor Medicale a acordat autorizația de punere pe piață în Regatul Unit (Marea Britanie) pentru molnupiravir, primul medicament antiviral oral pentru tratamentul formelor ușoare-moderate de...

Social

Primul bebeluş cu ADN de la trei persoane s-a născut în Marea Britanie
O fetiță româncă în vârstă de patru luni a fost abandonată în spital după ce s-a infectat cu COVID, iar acum este cerută înapoi de mama ei.

Social

Foto: Pixabay.com
Oamenii de știință au identificat o genă specifică care dublează riscul de insuficiență respiratorie cauzată de Covid-19 și care ar putea explica de ce unele grupuri etnice sunt mai predispuse decât altele la boala gravă, scrie Bloomberg.

Lifestyle

Munca de acasă va continua şi după terminarea pandemiei, în opinia membrilor Asociaţiei Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR), bazată pe un sondaj realizat recent.

Economie

Preşedintele Iranului, Ebrahim Raisi, a avertizat, joi, ţările occidentale, inclusiv Statele Unite, că nu va accepta "solicitări excesive" în cursul negocierilor pe tema Acordului nuclear, care vor fi reluate după cinci luni de întrerupere.

Politică

1


DC Media Group Audience