Scandal în lumea muzicii: De ce NU se înțeleg Madonna și Mariah Carey

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Scandal în lumea muzicii: De ce NU se înțeleg Madonna și Mariah Carey
Scandal în lumea muzicii: De ce NU se înțeleg Madonna și Mariah Carey

Aceste două cântărețe sunt extrem de celebre și bogate. Ele au reușit să rămână în centrul atenției timp de decenii și continuă să fie admirate de publicul internațional și de presă. Cu toate acestea, din când în când, ele își adresează cuvinte defăimătoare reciproc.

Răfuiala dintre cele două dive a început în 1996, când Madonna a acordat un interviu pentru revista Spin. În acel interviu, ea nu a ezitat să vorbească negativ despre Mariah Carey. Regina muzicii pop a afirmat că nu consideră ceea ce face Mariah ca fiind artă. Atunci când i s-a pus întrebarea dacă există momente în care ar dori să fie în locul lui Mariah Carey și să cânte cântece pop simple, Madonna a dat un răspuns categoric: "Prefer să mă sinucid!".

Această declarație a reprezentat doar începutul conflictului lor.

Madonna a continuat să înțepe rivala în următoarele cuvinte: "Oamenii au nevoie să fie inspirați de ceva, să fie provocati într-o asemenea măsură încât să se întrebe dacă adoră sau urăsc. Și probabil că Mariah Carey își dorește să fie acea persoană capabilă să facă acest lucru, să facă ca oamenii să nu mai fie indiferenți."

Iar răspunsul lui Mariah nu s-a lăsat așteptat! „Chiar nu i-am dat atenție Madonnei, având în vedere că eu eram prin clasa a șaptea când avea ea succes!...”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu pentru MTV.

O sursă a turnat gaz pe foc în revista Globe când a dezvăluit că râcâiala dintre cele două cântăreațe este mai intensă ca niciodată, lucru devenit cunoscut în cercul lor de prieteni comuni: „Mariah o consideră pe Madonna scârboasă și își dorește ca ea să știe acest lucru spunându-le tuturor amicilor lor comuni. A existat întotdeauna o tensiune palpabilă între cele două dive din simplul motiv că sunt cele mai egocentrice și mai nascisiste celebrități din lume. Dar, în prezent, Mariah îi este superioară Madonnei atât din punct de vedere amoros, cât și ca notorietate”, a continuat să explice apropiatul celor două vedete.

„Mariah a râs copios când Madonna s-a despărțit de iubitul ei, Ahlamalik, iar acum e de părere că Madonna a îmbătrânit îngrozitor din cauza tuturor operațiilor ei estetice. Consideră că domnia ei a apus!”, a ținut să precizeze sursa respectivă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel