Scandal în lumea cinematografiei. Will Smith, decizie de ultimă oră. ”Am inima zdrobită"

Mara Ivan |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Actorul a spus că a trădat încrederea multor oameni
Actorul a spus că a trădat încrederea multor oameni

Actorul american Will Smith a luat o hotărâre majoră după scandalul provocat la recenta gală de decernare a premiilor Oscar. 

 

Will Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta, a declarat într-un comunicat actorul laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin.

"Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de nescuzat", a scris Will Smith în textul citat de diferite media specializate de la Hollywood.

"Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi, toţi cei care au fost în public sau (au privit) de acasă", a scris actorul în vârstă de 53 de ani.

"Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite", a precizat el. Și a adăugat: "Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită".

O glumă cam deplasată

Gluma lui Chris Rock despre părul tuns al Jadei Pinkett Smith, soţia lui Will Smith care suferă de o boală ce provoacă o cădere semnificativă a părului, a declanşat scandalul de la gala de premiere de duminică seara.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului. Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

Cea mai tare seară

"Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!", a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni. Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!".

"Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii", a adăugat starul de comedie.

Academia Oscarurilor a iniţiat o procedură disciplinară împotriva artistului. Consiliul său de administraţie a informat că se va întruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului şi a unor eventuale sancţiuni. 

Citește și Chris Rock, primele declarații după ce a primit o palmă de la Will Smith

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel