Chris Rock, primele declarații după ce a primit o palmă de la Will Smith: Va fi serios, va fi și amuzant

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Comediantul a avut prima reacție după incidentul de la Gala Premiilor Oscar.

Chris Rock a susținut prima sa reprezentație de stand-up după cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei, la care s-a ”pricopsit” cu o palmă de la celebrul actor Will Smith , după ce a glumit despre tunsoarea soției sale, Jade Pinkett Smith.

În timpul apariției sale pe scenă, el a stârnit aplauze din partea publicului, după care a întrebat: ”Cum a fost weekendul vostru”.

„Vrea să fiu mai misterios. Nu am multe să spun despre ce s-a întâmplat, așa că dacă ai venit pentru asta..., am un întreg show pe care l-am pregătit înainte de acest weekend și încă procesez ceea ce s-a întâmplat. Așa că voi vorbi la un moment dat. Va fi serios. Va fi și amuzant, dar acum am de gând să spun câteva glume", a spus Rock, citat de Skynews.

Restul spectacolului a a fost în nota caracteristică a lui Chris Rock, comediantul glumind despre orice, de la oameni obezi din Parcul Disney, până la decizia sa de a merge la o vasectomie după ce l-a văzut pe Robert De Niro , în vârstă de 78 de ani, plimbându-se cu un copil. De asemenea, a glumit despre cum își cheltuiește toți banii pe femei și a recomandat publicului un avocat de divorț angajat de fosta lui soție.

Incidentul de la Oscaruri

Participanții la ceremonia Oscar de duminică au asistat la o scenă  în care Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Rock, care a glumit despre actrița cu capul ras Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie, o boală caracterizată prin căderea părului.

Publicul a fost inițial nesigur dacă palma făcea parte dintr-un scenariu. Totul a devenit clar când Smith a strigat de pe scaun și l-a înjurat pe Rock, avertizându-l să nu mai rostească numele soției sale.

Smith și-a cerut mai întâi scuze colegilor de la ceremonie și Academiei de Film, care organizează premiile, iar ulterior lui Rock într-o postare pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel