Oscar. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock după o glumă despre soția actorului. Nicole Kidman, reacția serii

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Ceremonia Oscarurilor din acest an a fost marcată de momentul în care Will Smith îl lovește pe Chris Rock pentru o glumă despre Jada Pinkett.

Chris Rock, în timp ce prezenta categoria pentru cel mai bun documentar, a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith.

După privirea ei, nu a apreciat gluma despre aspectul ei. Will Smith a părut să râdă la început, dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.

În primele momente, lumea crezut că este un fel de glumă.

"Uau, Will Smith tocmai m-a pălmuit", a spus Rock.

Smith, vizibil furios, i-a strigat să nu mai rostească numele soției sale, și l-a înjurat.

"Uau, omule, a fost o glumă cu G.I. Jane". L-a încercarea lui Chris Rock de a se apăra, Smith l-a înjurat a doua oară.

Televiziunea ABC a tăiat sunetul.

Realizând că tocmai a intrat în istoria Oscarurilor, Rock a spus: "A fost cea mai grozavă seară din istoria televiziunii."

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost amuzați în special de reacția actriței Nicole Kidman, a cărei expresie facială arăta o persoană complet șocată.

Incidentul a fost o surpriză și pentru cei prezenți la ceremonie, iar acest lucru se vede cel mai bine privind reacțiile celebrităților care au participat la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei.

"Toată lumea părea să fie în stare de șoc. Părea că nimeni nu putea să creadă ce s-a întâmplat și dacă a fost o scenă deja pregătită sau nu", a declarat un participant la gală.

Mai târziu, în cadrul ceremoniei, Will Smith a câștigat cel mai bun actor pentru rolul lui Richard Williams, tatăl lui Venus și al Serenei, în King Richard. Actorul, în vârstă de 53 de ani, și-a cerut scuze pentru momentul de dinainte ”Arăt ca tatăl nebun, așa cum au spus despre Richard Williams (personajul din film, jucat de Smith), dar dragostea te va face să faci lucruri nebunești”, a continuat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel