Scandal în handbal, Tadici vs Neagu: Prost e Nicuşor Dan că îi dă salariul ăla

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Cristina Neagu
Facebook Cristina Neagu

Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai importanţi antrenori din handbalul românesc, o critică dur pe Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în mai multe rânduri, dar şi pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

„Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la CSM, de a justifica și de a comenta toate rezultatele, toate Final Four-urile ratate.  Dacă se consideră că trebuie să ai un buget spre 4 milioane de euro pentru a câștiga campionatul și Cupa României…

O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la națională în 2007, când antrenor era Tadici. Am fost singurul care a avut încredere în ea la CM din Franța. Dacă au trecut atâția ani pentru a trage aceste concluzii, o face doar pentru că urmează o deviză românească, o vorbă din popor: Nu e prost cine cere, e prost cine dă.

O spun clar și răspicat: cel care e prost și dă este primarul Bucureștiului, Nicușor Dan! Se lasă păcălit așa cum s-a lăsat și Firea. O să punem mâna pe Cupa Campionilor, asta aud de atâția ani. Mai merge încă unul”, a declarat Gheorghe Tadici, pentru GSP.ro.

Neagu, declaraţii după eliminarea din Liga Campionilor

Totul a plecat de la declaraţiile Cristinei Neagu după eliminarea CSM Bucureşti din Liga Campionilor. 

„Suntem dezamăgiți. Așa cum vă spuneam, prevedeam o dublă echilibrată, e greu când pierzi calificarea la un gol. A fost o noapte foarte grea, foarte scurtă, nu sunt multe de zis, dezamăgirea este mare. Nu știu, cred că norocul îl mai faci și cu mâna ta, am întâlnit o echipă foarte bună. Cred că ne-am ridicat la înălțimea acestui sfert de finală.

Așa e, trebuie să existe un câștigător și învins, din păcate am fost noi învinșii, din nou. Unele, care am jucat mult, resimțim această oboseală. O să ne pregătim în continuare, încercăm să câștigăm toate partidele pe care le mai avem Întotdeauna sunt grele înfrângerile, pentru asta muncești zi de zi. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Cred că e vorba de câteva detalii, inclusiv din partida tur. În manșa a doua am ratat din câteva situații foarte clare și nu am reușit să ne apărăm.

Presiunea pe umerii mei există de mulți ani, m-am obișnuit, nu o mai resimt. Avem un grup extraordinar. Ne dorim să câștigăm din nou Liga Campionilor. Pentru mine și pentru echipă rămâne obiectivul de a ajunge în Final Four. Mi-e dor de Final Four-ul Ligii Campionilor”, a reacționat Cristina Neagu, conform prosport.ro.

În plus, pe Facebook, Cristina Neagu a lansat şi acuze la adresa celor de la HC Zalău. 

"Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună", a scris sportiva.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel