Sanda Ladoși, dietă. Cum se mențină artista în formă, la 52 de ani: „Fără prea mare efort”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sanda Ladoși, captură video Youtube
Sanda Ladoși, captură video Youtube

Sanda Ladoși a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Sanda Ladoși arată excelent, la vârsta de 52 de ani. Îndrăgita artistă are o siluetă de invidiat, în ciuda cifrei din buletin sau a celor două nașteri prin care a trecut. Vedeta recunoaște că face sport, pentru a menține acest echilibru, dar o ajută foarte mult și geneticul.

„Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola.

Când vine vorba de alimentație, cântăreața spune că nu se abține niciodată de la anumite mâncăruri. Aceasta se declară a fi o norocoasă, datorită faptului că poate mânca chiar și slănină sau pâine.

„Am fost întrebată ce mănânc.. de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort. Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui.”, a continuat aceasta.

Cum menține Sanda Ladoși echilibrul între viața de familie și carieră

Sanda Ladoși este foarte împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. În acest sens, vedeta spune că are, într-adevăr, un program plin, însă reușește cu brio să-și atingă toate scopurile zilnice. 

„Sunt bine, după o zi complicată și plină. În  general, când ai doi copii de care te ocupi, lucrurile se aglomerează. Dar sunt fericită, împlinită, mulțumită de ei, de posibilitățile pe care le avem noi, ca artiști, să ne facem meseria, și trebuie să mergem înainte cu bune și rele. 

Din punctul meu de vedere nu e greu să menții echilibrul între familie și carieră. Întotdeauna m-am descurcat, când am avut ceva de făcut am făcut cu asumare și cu un anunț de bun simț. Toți trebuie să ne respectăm, în primul rând, meseria, preocupările. Exact cum copiii își cer drepturile lor, la fel și eu ca părinte trebuie îmi fac meseria, asta sunt, artist.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel