Sam Smith reînregistrează "Stay With Me" cu versuri noi pentru a 10-a aniversare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Sam Smith a reînregistrat piesa "Stay With Me" cu versuri actualizate pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a lansării.

Cântărețul, în vârstă de 32 de ani, care s-a declarat non-binar în 2019 și folosește pronumele they/them, lucrează la o nouă versiune a albumului său de debut, "In The Lonely Hour", pentru a sărbători un deceniu de la apariția acestuia.

Într-o scrisoare adresată fanilor, Sam a spus: "Când eu, Jimmy și Tourist am scris acest cântec, niciunul dintre noi nu s-ar fi așteptat ca el să devină ceea ce a devenit în lume. Nu-l voi uita niciodată pe Will (Tourist) cântând acele trei acorduri la pian. M-am oprit din tot ce făceam și am spus 'ce este asta'. Acele acorduri și acest cântec mă emoționează în același mod și în ziua de azi. Nu m-am săturat niciodată să-l cânt. Semnificația acestui cântec se schimbă pentru mine de fiecare dată când îl cânt. Cuvintele 'Stay With Me' pot însemna un milion de lucruri diferite și mă urmăresc de-a lungul vieții ca pe un vechi prieten."

Sam a descris piesa ca fiind "cu adevărat specială" pentru ei și a confirmat că versul "Sunt doar un om" va fi schimbat în "baby understand," după ce a făcut mai multe ajustări în spectacolele live de-a lungul anilor.

"Această piesă este cu adevărat specială pentru mine, așa că, pentru aniversarea de 10 ani, am reînregistrat-o, iar noua versiune va fi disponibilă pe toate platformele, inclusiv în format fizic. Versurile actualizate 'dar încă mai am nevoie de dragoste, baby understand' au fost foarte importante pentru mine," au continuat ei. "Este frumos să știi că, uneori, putem schimba trecutul."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel