Salma Hayek spune că prietenia cu Angelina Jolie este înfloritoare. Ce au în comun cele două mari actrițe

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Salma Hayek Anjelina Jolie
Salma Hayek Anjelina Jolie

Salma Hayek a vorbit despre prietenia sa cu Angelina Jolie la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Într-un interviu acordat săptămâna aceasta la Festivalul Internațional de Film de la Toronto (TIFF), Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, a fost întrebată ce îi place cel mai mult la relația pe care o are cu Angelina Jolie. "Totul", a declarat Hayek, adăugând că i-a fost ca o mamă.

De asemenea, actrița a mai spus postului de televiziune că ea și Jolie au continuat să devină "din ce în ce mai apropiate" de-a lungul timpului, potrivit people.com

Într-un interviu anterior Hayek și-a exprimat admirația față de Angelina Joile și a vorbit despre cât de mult o apreciază din poziția de realizator de film, descriind-o drept ”cel mai bun regizor cu care am lucrat”. Este vorba despre filmările viitoare producții ”Without Blood”. Viitorul film o are în rolul principal pe Hayek și a fost regizat de Jolie și se bazează pe romanul din 2002 al lui Alessandro Barrico

"Întotdeauna am iubit-o ca regizor, dar cred că acesta ar putea fi cel mai bun film al ei, sau unul dintre cele mai bune", a spus vedeta.

Cele două actrițe au jucat împreună și în filmul produs de Marvel, The Eternals. Jolie a jucat rolul lui Thena, în timp ce Hayek l-a interpretat pe Ajak.

Pe 2 septembrie, Hayek și-a sărbătorit cea de-a 57-a aniversare și a împărtășit o serie de fotografii pe Instagram în cinstea zilei sale de naștere.

"Sunt atât de fericită pentru viața mea și atât de profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările!!!!" scrie actrița.

Citește și: Vrei să lucrezi pentru Angelina Jolie? Uite ce trebuie să faci

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel