Vrei să lucrezi pentru Angelina Jolie? Uite ce trebuie să faci

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 20 iun 2023, 08:49 | Categorie: Știri
Vrei să lucrezi pentru Angelina Jolie? Uite ce trebuie să faci
Vrei să lucrezi pentru Angelina Jolie? Uite ce trebuie să faci

La doar două săptămâni de la anunțarea noii sale afaceri, actrița de la Hollywood este în căutarea unor noi angajați. Ce specializări sunt căutate?

Angelina, celebră actriță de la Hollywood, a inițiat o nouă afacere și este în căutarea membrilor echipei sale. După doar două săptămâni de la lansarea brandului său, Atelier Jolie, care promite să revoluționeze industria modei, aceasta caută candidați interesați să lucreze în atelierul său din New York.

„Oricine poate contribui într-un fel sau altul. Fiecare client va fi implicat… Și multă lume ne poate vizita site-ul sau poate participa online la numeroasele evenimente care vor urma. Dar astăzi ne concentrăm pe o anumită parte a familiei @atelierjolieofficial”, a declarat Jolie pe Instagram zilele trecute. Totuși ce specialiști caută actrița de 47 de ani?

„Îți propunem să faci un pas înainte și să ne ajuți să ne formă echipa de croitori iscusiți”, a dezvăluit vedeta care a ținut să adauge că „ne dorim croitori care să înțeleagă ce sunt acelea calitatea și creativitatea”.

Locația primului atelier Jolie în New York limitează într-adevăr căutarea personalului dorit și necesită disponibilitatea acestuia de a-și schimba temporar reședința. Cu toate acestea, există oportunități pentru mulți alții, nu doar pentru cei care locuiesc deja în New York sau sunt dispuși să se mute acolo.

Angelina plănuiește să-și extindă noua afacere cât mai curând: „Sper să ne extindem căutările cât de curând, pe măsură ce ne construim familia globală”.

Jolie și-a încheiat anunțul încurajându-și fanii să fie „îndrăzneți” și să-și depună CV-ul la secțiunea „Cariere” a site-ului Atelier Jolie. „Trebuie să învăț să cos acum!”, și-a pus problema un admirator de-ai celebrei actrițe. „Faci un lucru minunat! Habar n-am să cos, dar îi susțin pe toți cei care știu să facă așa ceva!”, a comentat alt internaut la postarea vedetei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience