Sacrificiile făcute de vedete pentru a se întreține

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sacrificiile făcute de vedete pentru a se întreține
Sacrificiile făcute de vedete pentru a se întreține

Celebritățile au posibilitatea de a câștiga sume considerabile de bani, iar mulți dintre ei reușesc să-și construiască averi impresionante pe parcursul carierei lor. De obicei, aceștia sunt tratați cu respect și admirație oriunde merg, datorită statutului lor financiar.

Cu toate acestea, există vedete care nu au avut parte de condiții materiale favorabile în copilărie, iar această experiență le-a servit ca sursă de ambiție. Un exemplu este J.Lo, care a renunțat la studii pentru a-și câștiga existența.

Celebritățile internaționale sunt considerate modele pentru oamenii obișnuiți. Aceștia trăiesc o viață luxoasă, având case, haine și mașini scumpe, precum și acces la tratamente exclusiviste. Deși mulți dintre ei provin din familii înstărite, nu toți au avut parte de o viață strălucitoare și s-au confruntat cu dificultăți financiare în copilărie.

Jay-Z a avut o copilărie înconjurată de violenţă

Jay-Z, cunoscut și sub numele său real Shawn Corey Carter, s-a născut în Brooklyn. În copilărie, a avut parte de dificultăți, deoarece tatăl său a părăsit familia când era foarte tânăr, lăsându-l pe mama lui să crească singură pe Jay-Z și pe cei trei frați ai săi. Crescând într-un mediu dificil, într-o locuință modestă și înconjurat de violență și consum de droguri, Jay-Z a trebuit să-și câștige existența pe cont propriu. În timp ce mergea la liceu, el a fost implicat în vânzarea de substanțe interzise.

Cu toate acestea, datorită ambiției sale și talentului său muzical, Jay-Z a reușit să se evidențieze în industria muzicală. Astăzi, el este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes rapperi și antreprenori din lume. Potrivit revistei Forbes, Jay-Z are o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari. Aceasta reprezintă o transformare remarcabilă a destinului său, pornind de la o copilărie dificilă și ajungând la succes financiar și profesional impresionant.

Pentru Sarah Jessica Parker cadourile de Crăciun erau un lux

Actriţa din „Sex and the City” s-a născut în Nelsonville, Ohio, într-o familie cu opt copii. Părinţii ei nu au avut întotdeauna posibilităţi financiare şi din cauza acestui lucru, ei nu aveau adesea electricitate, iar cadourile de Crăciun şi de zilele de naştere reprezentau un lux pe care nu şi-l puteau permite. În ciuda copilăriei grele, familia ei a fost unită şi a sprijinit-o pe Sarah în carieră. Astăzi, actriţa are 56 de ani şi o avere de 150 de milioane de dolari.

Tom Cruise a copilărit cu un tată abuziv

Actorul Tom Cruise a avut o copilărie dificilă cu un tată abuziv şi o viaţă care nu îi permitea să îşi imagineze posibilităţile financiare pe care astăzi le are. Din fericire, mama lui l-a susţinut mereu să devină actor şi ea şi-a dorit un viitor mai bun pentru el. Când avea 18 ani, Tom Cruise s-a mutat în New York pentru a-şi clădi o carieră, iar după ani de zile, putem spune că a reuşit. Averea lui Tom Cruise depăşeşte 500 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez a renunţat la studii

Jennifer Lynn Lopez a crescut în Bronx, New York, împreună cu cele două surori ale sale, într-o familie care nu era la fel de bogată ca în prezent. De la o vârstă fragedă, Jennifer a început să ia lecții de dans, iar părinții ei au susținut-o în acest domeniu. În loc să meargă la școală, ea a ales să devină dansatoare cu normă întreagă, deoarece altfel nu ar fi putut să-și întrețină familia. Cu toate că a trecut printr-o perioadă în care a rămas fără adăpost și fără bani, Jennifer nu și-a abandonat visul. În prezent, averea artistei depășește 400 de milioane de dolari.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel