Sabrina Carpenter intră în istoria clasamentelor din Marea Britanie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Instagram @sabrinacarpenter
Foto: Instagram @sabrinacarpenter

Sabrina Carpenter a doborât un record în clasamentul britanic și a intrat în istoria muzicii cu o realizare în premieră.

Tânăra în vârstă de 25 de ani se află în fruntea clasamentului britanic al single-urilor cu piesa Please Please Please pe primul loc și cu melodia pop contagioasă Espresso pe locul doi.

Vedeta americană se menține de trei săptămâni pe primele două poziții ale topurilor, obținând astfel un loc în cărțile de istorie.

Official Charts Company a împărtășit vestea vineri cu o declarație, împărtășită prin Instagram, în care se poate citi: "Ea este un record Breaker (din nou!).

"Felicitări neînfrânatei Sabrina Carpenter, care devine prima artistă din istoria Official Chart ce petrece trei săptămâni consecutive pe locurile 1 și 2 cu single-urile #PleasePleasePlease și #Espresso."

Săptămâna trecută, Official Charts Company a anunțat că Sabrina a devenit "cea mai tânără artistă care a ocupat vreodată primele două poziții în Official Singles Chart timp de două săptămâni consecutive".

Cântăreața pop așteaptă să continue succesul în topuri, având în vedere că ambele single-uri sunt extrase de pe cel de-al șaselea album de studio al său, "Short n' Sweet", programat pentru lansare în august.

Performanțele sale record o plasează alături de mari nume ale industriei muzicale, deoarece singurele alte două artiste care au ocupat simultan locurile 1 și 2 în topurile britanice sunt Madonna, în 1985, și Ariana Grande, în 2019. Totuși, Sabrina a reușit să păstreze aceste poziții pentru o perioadă mai lungă de timp.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel