S-au pus în vânzare abonamentele la Electric Castle 2024. Se pot lua și în rate

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
S-au pus în vânzare abonamentele la Electric Castle 2024. Se pot lua și în rate. FOTO: @Facebook @Electric Castle
S-au pus în vânzare abonamentele la Electric Castle 2024. Se pot lua și în rate. FOTO: @Facebook @Electric Castle

S-au pus în vânzare abonamentele pentru Electric Castle 2024, ediția a 10-a.

Abia ce s-a încheiat Electric Castle 2023 și deja au fost puse în vânzare abonamentele pentru ediția de anul viitor, a zecea ediție, de la are iubitorii genului se așteaptă să aducă pe scenă cele mai mari nume.

Astfel, prețurile variază între 79 Euro + taxe pentru un abonament simplu și 200 de Euro + taxe pentru biletele Premium.

Potrivit cluju.ro, ca o noutate pentru cei care vor să meargă la Electric Castle în 2024, există opțiunea de a achiziționat abonamente cu asigurare pentru riscuri multiple care ar putea împiedica participanții să ajungă la festival, cu prețuri variind între 85 Euro + taxe și 215 Euro + taxe. Abonamentele pot fi cumpărate și în 3 rate, pornind de la 30 la 75 de Euro + taxe. 

Deocamdată nu a fost anunţată data exactă la care va avea loc Electric Castle 2024.

De menționat, sumele rămase necheltuite pe brățară încă pot fi recuperate completând formularul disponibil pe site-ul festivalului, între 24 iulie și 3 august.

”Fiecare participant este rugat să completeze informațiile corect și să verifice datele din formular. Organizatorul nu poate fi responsabil dacă informațiile (de exemplu, datele de cont) nu sunt valide.

Banii vor fi returnați prin transfer bancar online în maximum 60 de zile, iar acest proces poate fi supus comisioanelor bancare independente de Electric Castle. Orice sume neextrase, după expirarea termenului de completare a formularului (3 august 2023) nu mai pot fi recuperate”, arată organizatorii.

Vezi și: Kelly Jones de la Stereophonics îi critică pe compozitorii care folosesc inteligența artificială pentru a crea muzică

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel