Ronaldo a cumpărat clubul copilăriei cu 70 de milioane de USD. Când a văzut datoriile, și-a pus mâinile-n cap: E un pacient la terapie intensivă

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Ronaldo susţine că situaţia financiară a clubului Cruzeiro este mai gravă decât se aştepta.

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldo Luis Nazario de Lima, noul patron al lui Cruzeiro, a anunţat că situaţia financiară a clubului din Belo Horizonte este mult mai gravă decât se aştepta, dar va încerca să depăşească cea mai gravă criză din cei 101 de existenţă, transmite Xinhua.

Ronaldo, dublu campion mondial (1994, 2002), a plătit 70 milioane dolari pentru 90% din acţiunile clubului Cruzeiro în luna decembrie după un acord coordonat de banca braziliană de investiţii XP.

Cruzeiro, la terapie intensivă



Cruzeiro, care a retrogradat pentru prima oară în liga secundă în decembrie 2019, a ocupat locul 12 în sezonul 2021 din Serie B şi are datorii de sute de milioane de dolari.

În fiecare zi deschidem un sertar şi găsim o surpriză neplăcută. Aş putea spune că Cruzeiro este un pacient într-o situaţie gravă, la terapie intensivă. Noi îi aplicăm acum tratamentul necesar pentru a ieşi din această situaţie şi de a readuce clubul acolo unde merită să fie, a declarat Ronaldo, care a debutat în 1992 la clubul pe care acum îl patronează.

Ronaldo, 45 ani, a promis că nu va renunţa la planul de a scoate clubul din starea dificilă în care se găseşte, dar a recunoscut că din punct de vedere contractual este liber să plece oricând: Tehnic şi din punct de vedere contractual există această cale de ieşire. Dar este departe de mintea şi gândurile mele să renunţ. În acest moment suntem într-un proces de analiză a clubului, de a înţelege dimensiunea găurii, mărimea datoriilor şi depistarea creditorilor.

La Cruzeiro, Ronaldo a marcat 56 de goluri în 58 meciuri în toate competiţiile, înainte de a pleca la PSV Eindhoven, după Cupa Mondială din 1994.

Testarea PCR a lui Djokovic. Uite testul, nu e testul / Nole ar fi ieșit în public la o zi după presupusa infectare

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel