Rona Hartner: Povestea din spatele supranumirii amanta lui Emil Constantinescu

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Rona Hartner e pe moarte. Sora ei a făcut anunțul
Rona Hartner e pe moarte. Sora ei a făcut anunțul

Deși a acumulat o impresionantă filmografie și și-a demonstrat talentul actoricesc, Rona Hartner a fost afectată de un scandal numit "sexgate". În noiembrie 1996, în timp ce dansa cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a fost fotografiată și implicată într-un conflict monden de proporții neașteptate.

Într-un interviu acordat de Rona Hartner lui Denise Rifai, aceasta a fost întrebată despre costul etichetei de "amanta președintelui Emil Constantinescu".

„Enorm. În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sexgate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu. Din momentul ăla, cu acel sexgate s-a făcut o tăietură completă între viața mea de cinema și de artistă din România și imaginea mea.

Oamenii m-au confundat cu o persoană care va vrea să fie la televizor cu orice și care nu este interesată de viața artistică, ceea ce este complet fals. S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări.

Acel scandal mi-a făcut un prejudiciu de imagine foarte mare și, în același timp, m-a făcut un pic cunoscută dar mie mi-a făcut un prejudiciu de imagine”, a mărturisit Rona Hartner.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel