Rona Hartner: L-am înșelat pe cel care nu s-a căsătorit cu mine / A aflat când a fost scandalul cu Vadim

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rona Hartner și-a retras fiica de la școală: Pentru filme ea trebuie să fie disponibilă
Rona Hartner și-a retras fiica de la școală: Pentru filme ea trebuie să fie disponibilă

Rona Hartner a vorbit despre piedicile pe care le-a întâlnit în dragoste.

"Da, l-am înșelat pe cel care nu s-a căsătorit cu mine, foarte mult l-am înșelat, dar din răzbunare. Nu e caractetrul meu să înșel, dar cred că a aflat din presă, când a fost scandalul cu Vadim. A aflat foarte multe, dar nu erau toate adevărate, dar câte ceva tot a aflat. Asta este, e trecutul, m-am răzbunat prea tare.

Nu suportam, mă frustra foarte tare, m-a păcălit, mi-a furat visul. Atunci există 2 variante, ori pleci și ierți persoana ori te răzbuni. Pe vremea respectivă eram totuși creștină, dar nu eram convertită. Faptul că am rămas la Paris cu o valiză, un apartament primit gratis și un iubit imposibil, m-au făcut într-adevăr să mă simt singură la Paris. Îți dai seama, după el a plecat s-a căsătorit cu alta.

Atunci am învâțat că Dumnezeu nu te părăsește. Îi putem cere lui Dumnezeu orice. Într-o zi mi-au lipsit 2.500 de euro pentru chirie, am spus Sfintei Rita: "Dă-mi 2.500 de euro" și peste o oră aveam banii", a povestit Rona Hartner în podcastul lui Nasrin.

Rona Hartner este o actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, actualmente stabilită în Franța.

În anul 1991 începe studiul la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 începe să studieze la Academia de Teatru și Film din București.

Patru ani mai târziu, regizorul francez Tony Gatlif îi acordă rolul principal în filmul Gadjo dilo - Străinul nebun, care s-a filmat în România. Pentru această prestație, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Tot în 1996 evoluează cu succes în co-producția franco-română Asfalt-Tango regizată de Nae Caranfil.

În 1997 a plecat în Franța, unde a jucat în thrillerul Nekro regizat de Nicolas Masson. În 1998 a revenit în țară pentru a juca în filmul Dublu extaz al lui Iulian Mihu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel