România U21, meciuri cu Finlanda și Maroc în luna martie

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Naţionala U21 va avea doi adversari puternici luna viitoare.

Selecționata națională de fotbal masculin Under 21, pregătită de Florin Bratu, va disputa două jocuri amicale în luna martie, cu Finlanda, pe teren propriu, și cu Maroc, în deplasare.

România Under 21 se va reuni pe 20 martie. Primul joc din cadrul acestei acțiuni e programat pe 25 martie, cu Finlanda, pe stadionul Arcul de Triumf.

Meciul va începe la ora 17:30. Finlanda ocupă locul 4 în Grupa 1 din preliminariile pentru EURO 2023, în spatele Croației, Norvegiei și Austriei, formație care are un meci în plus. Din grupă mai fac parte Azerbaidjan și Estonia.

Patru zile mai târziu, pe 29 martie, tricolorii vor întâlni Maroc, în deplasare. Locul de disputare și ora de start a acestei partidei urmând a fi stabilite ulterior.

Naționala U21 a României continuă astfel pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor, informează FRF.

Citeşte şi: Scandal total la un club din Liga 1. Un fost fotbalist acuză: Unde sunt banii?

Situaţia la Gaz Metan Mediaş e critică. Ronaldo Deaconu, fostul jucător al medieşenilor, acuză că în club a intrat o sumă mare de bani în decembrie, dar că jucătorii, neplătiţi de 5 luni, nu au văzut niciun leu. 

"Situația la Mediaș este una gravă, așa cum a fost în ultima perioadă. Jucătorii sunt mințiți, ținuți ca niște prizonieri. Nimeni nu vrea să-și asume decizia de reziliere a contractelor. Domnul primar a decis totul la echipă în ultimul timp, e 'omul din umbră'. Dânsul își dorește falimentul cu orice preț.

El minte și le-a spus tuturor suporterilor că vor altă echipă, dar e imposibil asta. Am fost acuzat că vreau răul echipei, dar alții sunt vinovați. Unde sunt cei 700.000 de euro intrați în club în decembrie? Se puteau plăti o parte din datorii. Nu pot să cred că nimeni nu s-a gândit la asta.

Fără domnul primar nu se poate, el trebuie să facă plata. Sunt ținuți acolo cu forța, nu știu ce să facă. Dacă nu reziliază astăzi, atunci blocați, că e ultima zi de transferuri. Oamenii care au pozat în salvatorii echipei sunt de fapt cei care vor să o îngroape.

Li s-a transmis jucătorilor că eu oricum nu o să-mi iau banii. Eu cred că se va intra în faliment, pentru că asta se dorește. Au fost 700.000 de euro din care s-au achitat doar datorii către niște furnizori din Mediaș. Doar 14 jucători au primit salarii. E un fotbalist accidentat care stă acolo și așteaptă, săracul.

Clubul le-a transmis că îi lasă să-și depună memoriu. Păi cum să-i lase ei? E dreptul jucătorilor. Îl respect foarte mult pe domnul Poenaru, dar după ce mi-am depus memoriu, imediat m-a trecut pe bancă.

Eu am luat doar o treime din banii pe care trebuiau să-i iau. Dacă îi lasă liberi pe jucători, renunț la bani, altfel nu. Le transmit suporterilor să nu creadă tot ce se aude", a declarat Ronaldo Deaconu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel