Scandal total la un club din Liga 1. Un fost fotbalist acuză: Unde sunt banii?

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Situaţia la Gaz Metan Mediaş e critică. Ronaldo Deaconu, fostul jucător al medieşenilor, acuză că în club a intrat o sumă mare de bani în decembrie, dar că jucătorii, neplătiţi de 5 luni, nu au văzut niciun leu. 

"Situația la Mediaș este una gravă, așa cum a fost în ultima perioadă. Jucătorii sunt mințiți, ținuți ca niște prizonieri. Nimeni nu vrea să-și asume decizia de reziliere a contractelor. Domnul primar a decis totul la echipă în ultimul timp, e 'omul din umbră'. Dânsul își dorește falimentul cu orice preț.

El minte și le-a spus tuturor suporterilor că vor altă echipă, dar e imposibil asta. Am fost acuzat că vreau răul echipei, dar alții sunt vinovați. Unde sunt cei 700.000 de euro intrați în club în decembrie? Se puteau plăti o parte din datorii. Nu pot să cred că nimeni nu s-a gândit la asta.

Fără domnul primar nu se poate, el trebuie să facă plata. Sunt ținuți acolo cu forța, nu știu ce să facă. Dacă nu reziliază astăzi, atunci blocați, că e ultima zi de transferuri. Oamenii care au pozat în salvatorii echipei sunt de fapt cei care vor să o îngroape.

Li s-a transmis jucătorilor că eu oricum nu o să-mi iau banii. Eu cred că se va intra în faliment, pentru că asta se dorește. Au fost 700.000 de euro din care s-au achitat doar datorii către niște furnizori din Mediaș. Doar 14 jucători au primit salarii. E un fotbalist accidentat care stă acolo și așteaptă, săracul.

Clubul le-a transmis că îi lasă să-și depună memoriu. Păi cum să-i lase ei? E dreptul jucătorilor. Îl respect foarte mult pe domnul Poenaru, dar după ce mi-am depus memoriu, imediat m-a trecut pe bancă.

Eu am luat doar o treime din banii pe care trebuiau să-i iau. Dacă îi lasă liberi pe jucători, renunț la bani, altfel nu. Le transmit suporterilor să nu creadă tot ce se aude", a declarat Ronaldo Deaconu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Deaconu renunţă la bani, dacă colegii săi vor fi lăsaţi să plece 

"Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul, renunț la banii mei dacă le dați colegilor hârtie să-și găsească echipă, pentru că e ultima zi.  Nu le mai vindeți gogoși că îi lăsați să-și depună memorii și nu o să vă apărați. 

E dreptul lor să o facă, iar voi îi veți împiedica să devină liberi la timp cât să nu-și mai găsească echipe! Și-i veți  forța să rămână până în vară! Iar voi știți că șeful din umbră al Clubului a hotărât deja intrarea în faliment! (...)

Și acum, să fiu asumat, să fac ceea ce spunea după meciul cu CFR maestrul Radu Paraschivescu. Adică să vorbesc cu subiect și predicat. Cel care a venit în vestiar și a mințit, a promis și ne-a păcălit, este dl. Gheorghe Roman, Primarul orașului Mediaș. Au fost și directorii din Romgaz acolo pozând în Salvatore della Patria, dar dânșii nu conduc clubul acum. 

Tot domnul Roman a dispus cheltuirea celor 700.000 € intrați anul acesta, în special la furnizorii și prestatorii de servicii de lângă Club și nu la salariile fotbaliștilor. Îmi voi atrage critica unora pentru adevărul rostit și îmi pun și cruce la drepturile financiare, adică la două treimi din banii pentru munca mea la această societate. 

Dar nu mai contează. N-o să mă schimbe acest fotbal din a fi definit și asumat ca om. Vă bateți joc de colegii mei și de mine și nu le spuneți că ați hotărât clar falimentul clubului", a mai transmis fotbalistul.  

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel