Rolling Stones. Ce s-a întâmplat cu formația care a umplut stadioane

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rolling Stones. Ce s-a întâmplat cu formația care a umplut stadioane
Rolling Stones. Ce s-a întâmplat cu formația care a umplut stadioane

Trupa rock formată în anii '60, The Rolling Stones, a fost raportată ca fiind cea mai de succes trupă live cu cele mai mari încasări din 2021 - încasând peste 87 de milioane de lire sterline în acest an.

Formația rock iconică și influentă The Rolling Stones a ajuns în fruntea clasamentului în acest an ca fiind cel mai mare număr de concerte live din 2021, obținând 87,2 milioane de lire sterline din concerte pe stadioane.

Cu hituri rock precum (I Can't Get No) Satisfaction și Strawberry Fields Forever, trupa condusă de Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, a adus cei mai mulți bani din turnee și spectacole live - chiar dacă a avut doar 14 concerte în turneul reprogramat No Filter.

Cifrele publicației de specialitate PollStar au confirmat că trupa a câștigat cu 20 de milioane de lire sterline mai mult decât cel mai apropiat rival, Harry Styles.

Fostul star One Direction a încasat 65,5 milioane de lire sterline din 30 de concerte sold-out în cadrul turneului său Love On Tour.

Pe locul al treilea în ceea ce privește câștigurile brute, Green Day, Fall Out Boy și Weezer au obținut 50,8 milioane de lire sterline în urma concertului combinat, Hella Mega Tour.

The Rolling Stones este un grup rock britanic format în 1962, care s-a inspirat din sunetul blues-ului din Chicago pentru a crea o viziune unică a laturii întunecate a subculturii rock de după anii 1960.

Cei cinci membri fondatori ai trupei OG au fost Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones, Bill Wyman și Charlie Watts.

Anul acesta, din septembrie până în noiembrie, trupa a participat la turneul No Filter.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel