Roger Daltrey compară spargerea chitarei cu uciderea soției sale

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Roger Daltrey a comparat spargerea chitarei sale cu "uciderea soției sale".

Legenda trupei Who, în vârstă de 80 de ani, a insistat că a rupt doar unul dintre instrumentele sale și că încă regretă acest lucru, comparându-l chiar cu ideea de a-și ucide soția, Heather Taylor.

El i-a spus lui Shawn Keaveny în cadrul podcastului "Daily Grind": "[Fanii] nu au venit niciodată să asculte muzica, au venit să vadă cum se sparge chitara.

"Problema este că această chitară valora 50 de concerte. Am spart doar o singură chitară și îmi pare foarte rău că am făcut-o. Nu știu de ce, pur și simplu m-a apucat ceva. Întotdeauna am regretat - mă gândeam 'Nu trebuia să fac asta, era ca și cum mi-aș fi ucis soția'. "

Pete Townshend, colegul de trupă al solistului, are o adevărată pasiune pentru spargerea chitarelor, iar Roger a recunoscut anterior că a urât să-și vadă prietenul distrugând instrumente atât de scumpe.

El a scris în memoriile sale "Mulțumesc mult, domnule Kibblewhite": "A fost sfâșietor. Când mi-am amintit cât de mult m-am zbătut pentru a obține primele mele chitare, a fost ca și cum aș fi privit un animal fiind măcelărit.

"Un animal scump pe care trebuia să-l înlocuim cu un alt animal scump înainte de următorul concert. Și a trebuit să plătim pentru gaura din tavan... de atunci încolo, publicul se aștepta ca noi să ne spargem instrumentele. Era treaba noastră."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel