Rod Stewart, de la primele căsătorii la întâlnirea care i-a reparat inima

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rod Stewart anulează mai multe spectacole
Rod Stewart anulează mai multe spectacole

Rod Stewart a sărbătorit cea mai recentă aniversare a căsătoriei sale cu soția sa Penny Lancaster, remarcând un mariaj perfect.

Cântărețul în vârstă de 79 de ani este căsătorit cu Penny, în vârstă de 53 de ani, din iunie 2007, dar relația lor datează de opt ani înainte de aceasta.

Luni seară, Rod și Penny au savurat o ieșire romantică în compania membrilor familiei lor.

Eloise Darlington, partenera fiului lor, Alistair, a fost prezentă și a capturat o fotografie cu cei doi care păreau foarte îndrăgostiți, pe care a distribuit-o apoi pe Instagram Stories, însoțită de legenda: "Sărbătorim 17 ani de dragoste".

Rod a repostat imaginea fermecătoare pe propriul său Instagram Stories și a adăugat o legendă emoționantă: "25 de ani împreună și niciun cartonaș roșu".

Penny este cea de-a treia soție a lui Rod și a mărturisit anterior că a reparat inima lui frântă după ce a doua soție, Rachel Hunter, l-a părăsit.

Într-un interviu acordat pentru People, Rod a povestit: "Rachel m-a părăsit într-o seară de luni și a fost devastator. Nimeni nu părăsește pe Rod Stewart! Dar într-o seară de sâmbătă, am întâlnit-o pe Penny la hotelul Dorchester din Londra".

Cu toate acestea, relația lor nu a fost o idilă instantanee, a amintit Rod: "Basistul trupei mele, Carmine, mi-a spus: 'Ascultă, tocmai ai ieșit dintr-o căsnicie lungă de nouă ani. Nu ești încă pregătit'. Aproape că l-am strangulat!"

"Șase luni mai târziu, mi-a dat numărul ei de telefon și a venit la mine. Mi-a reparat inima în mai multe feluri", a povestit Rod Stewart despre întâlnirea cu actuala sa soție, Penny.

Căsătoria lui Rod cu modelul neozeelandez Rachel a început în 1990, iar despărțirea lor a avut loc în 1999, însă divorțul lor nu s-a finalizat decât în 2006.

Prima sa căsătorie a fost cu actrița americană Alana Collins, care a durat din 1979 până în 1984.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel