Rochia lui Jennifer Lopez de la Met Gala conține 2,5 milioane de mărgele

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Jennifer Lopez a strălucit la Met Gala purtând o rochie Schiaparelli ornată cu 2,5 milioane de mărgele.

În calitate de copreședinte al evenimentului de modă din 2024, vedeta a făcut o intrare spectaculoasă într-o "adevărată creație couture", care a necesitat "aproximativ 800 de ore" de muncă.

"Eram determinată să fiu perfectă pentru tema Sleeping Beauties", a mărturisit ea, referindu-se la dorința de a se încadra în expoziția de primăvară 2024 a Costume Institute, intitulată Sleeping Beauties: Reawakening Fashion.

Rochia a fost subliniată de un motif de fluture, pentru a se potrivi cu tema serii, The Garden of Time.

La vârsta de 54 de ani, Jennifer a mărturisit că faptul că a fost gazda evenimentului nu i-a diminuat deloc plăcerea de a se distra la petrecere.

"Anna (Wintour) te sună, ai o cină minunată în seara precedentă, ești gazda și îi întâmpini pe toți invitații", a povestit ea. "Nu e chiar atât de rău. Este o adevărată onoare. Este minunat".

Jennifer a fost una dintre gazdele acestei serii emblematice a modei, alături de Zendaya, Anna Wintour, Chris Hemsworth și Bad Bunny.

Soțul ei, Ben Affleck, nu a putut fi prezent, deoarece se află în Los Angeles pentru filmările la The Accountant 2, continuarea filmului său de acțiune din 2016.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel