Robbie Williams nu a vrut să înregistreze unul dintre cele mai mari hituri ale sale

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Robbie Williams recunoaște că este „în viață” datorită faptului că a discutat despre starea sa și a căutat ajutor
Robbie Williams recunoaște că este „în viață” datorită faptului că a discutat despre starea sa și a căutat ajutor

Robbie Williams nu a fost convins de "Rock DJ", deoarece a considerat că single-ul este "ieftin ca naiba".

Piesa a ajuns pe primul loc în topul UK Singles Charts în anul 2000, însă Guy Chambers, colaboratorul său de lungă durată la compunerea cântecelor, a recunoscut că a avut mult de lucru pentru a-l convinge pe Robbie să aibă încredere în melodie.

Vorbind pentru NME, el și-a amintit: "Încercam să [scriem] un cântec care să poată fi cântat la o nuntă. Ei bine, am vrut ca versurile să fie amuzante, provocatoare, dar el a crezut că este al naibii de ieftin. Nu i-a plăcut. Așa că a trebuit să îi tot spun: "Știu că nu îți place, dar cred că ar putea funcționa". A fost foarte autocritic; incredibil de autocritic."

Robbie a avut alte îndoieli doi ani mai târziu, cu "Feel", deoarece credea că muzica era prea "tristă" pentru ca el să pună versuri, având în vedere starea sa mentală din acel moment.

Guy a spus: "Trecea printr-o adevărată criză când a scris ['Feel']. Muzica i s-a părut tristă și, pentru că este maniaco-depresiv, nu a vrut să scrie pe ea. În cele din urmă, a făcut-o. Slavă Domnului că a făcut-o și a dat drumul la ceea ce simțea cu adevărat în acel moment, adică singurătate și avea nevoie [să umple] acest gol imens din viața lui [cu] dragoste."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel