Rita Ora: M-am căsătorit pe neașteptate

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa: captură Youtube Rita Ora
Sursa: captură Youtube Rita Ora

Rita Ora a dezvăluit detalii despre nunta sa secretă cu Taika Waititi

Rita Ora a împărtășit detalii despre nunta sa secretă cu regizorul neozeelandez Taika Waititi, în timpul unei apariții la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" de miercuri.

În timpul interviului, gazda Jimmy Fallon a arătat o fotografie cu Rita cântând alături de un bărbat îmbrăcat ca Elvis Presley în ziua nunții sale și a întrebat: "Ai avut un imitator Elvis la nunta ta?"

Cântăreața britanică de 33 de ani, cunoscută pentru hitul "Your Song", a dezvăluit că acest moment a fost o surpriză. "A fost o surpriză. Nu am cerut asta," a explicat ea, conform Mail Online. "Nu a existat niciun plan, m-am căsătorit pe neașteptate și a fost atât de distractiv."

Rita a continuat: "Apoi ne-am întrebat: 'Acum ce facem?' Așa că am rezervat un hotel și am dat o mică petrecere."

Ea a mai dezvăluit că imitatorul lui Elvis și-a început setul cu o interpretare a cântecului "Suspicious Minds" al Regelui Rock and Roll din 1969. "Primul cântec pe care l-a cântat a fost 'Suspicious Minds'. Mi-am zis: 'Așa am vrut să începem, înțelegi ce vreau să spun? Așa că mi-am prins soțul în capcană', este ceea ce spun ei," a glumit Rita.

Rita a mai menționat că actrița și comedianta Tiffany Haddish a participat la petrecerea improvizată de după nuntă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel