Rita Ora anunță detalii despre noul album, dar fanii trebuie să mai aștepte

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Rita Ora
Sursa: captură Youtube Rita Ora

Rita Ora a dezvăluit detalii despre următorul ei album de studio, dar unii fani ar putea fi dezamăgiți.

Cântăreața de 33 de ani a lansat săptămâna trecută noul single „Ask & You Shall Receive”, stârnind speranțe că un nou album va urma în curând.

Cu toate acestea, vedeta a recunoscut pentru The Sun că un album complet ar putea fi la cel puțin șase luni distanță. Ea a explicat: „Albumul merge foarte bine. Să fiu sinceră, iau fiecare cântec în parte. Totuși, nu sunt sigură că va fi gata pentru anul acesta. Dar ceea ce este grozav la casa mea de discuri (BMG) este că am timp, iar ei sunt foarte relaxați în acest sens.”

Ultimul ei album, intitulat "You & I", a fost lansat anul trecut și include piese inspirate de nunta ei din 2022 și de căsnicia înfloritoare cu regizorul de la Hollywood Taika Waititi, în vârstă de 48 de ani.

Întrebată dacă următorul album se va concentra tot pe viața ei maritală, Rita a declarat pentru publicație: „M-am cam plictisit de asta acum... Vreau ca muzica mea să evolueze, să mă distrez și să fac ceea ce mă face să mă simt bine. Dacă nu mă face să mă simt bine, nu o fac, iar asta mi s-a părut foarte eliberator.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel