Ringo Starr anunță un turneu de toamnă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook
Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Sir Ringo Starr a anunțat un turneu în toamna anului 2024 în America de Nord.

Fostul membru al trupei Beatles va pleca în turneu alături de All Starr Band, din care fac parte Steve Lukather, Edgar Winter, Colin Hay, Warren Ham, Hamish Stuart și Gregg Bissonette.

Turneul de nouă concerte va începe la Astro Ampitheatre din Omaha, Nebraska, pe 12 septembrie și se va încheia la Radio City Music Hall din New York, miercuri, 25 septembrie.

Au trecut mai bine de 60 de ani de la istorica reprezentație a trupei The Beatles în Ed Sullivan Show, în februarie 1964.

În vârstă de 83 de ani, Starr nu dă semne de încetinire, lansând pe 20 aprilie albumul său de patru piese Crooked Boy.

De asemenea, a publicat recent cea de-a opta carte a sa, Beats & Threads - o privire cuprinzătoare asupra legendarelor sale seturi de tobe din epoca Beatles.

Turneul de toamnă se adaugă turneului de primăvară/vară anunțat anterior, în cadrul căruia All Starr Band va susține 12 concerte, inclusiv în Las Vegas și Mexico City.

Trupa All Starr este cunoscută pentru că interpretează o serie de piese clasice ale trupei Beatles, inclusiv piesele preferate de fani: Yellow Submarine, With a Little Help from my Friends și Octopus's Garden.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel