Rihanna se destăinuie despre decizia de a "renunța" și de a avea copii

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"/Facebook
Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"/Facebook

Rihanna s-a destăinuit cu privire la decizia ei de a "renunța" și de a avea copii cu A$AP Rocky

Cântăreața a dezvăluit că blocajele COVID au fost un punct de cotitură pentru relația ei cu rapperul, explicând că această criză, COVID, i-a apropiat mai mult.

"COVID a accelerat relația noastră, ceea ce am simțit că Dumnezeu știa că avem nevoie pentru că urma să întemeiem o familie. Și dacă nu ar fi fost COVID, ne-ar fi luat mult mai mult timp să ne simțim confortabil unul cu celălalt, ca să știm măcar că suntem pregătiți.", a declarat Rihanna pentru revista Interview.

Ea a explicat că abia când a renunțat la sentimentul de control asupra relației, aceasta a început să se dezvolte cu adevărat.

"L-am lăsat pe Dumnezeu să mă conducă și am dat drumul. Pentru că, în relațiile anterioare, am încercat și am încercat și am făcut tot ce am putut, și tot am simțit că nu este suficient. Așa că atunci când cineva te vede complet, crede în tine și crede că ești demnă de a fi mama copiilor săi, este un sentiment minunat. Și eu am simțit același lucru în privința lui. Știam că va fi un tată grozav.", a împărtășit Rihanna, în vârstă de 36 de ani.

Rihanna, care are doi fii, RZA, în vârstă de 1 an, și Riot, cu partenerul ei de 35 de ani, a adăugat că cea mai mare fericire a ei a venit din maternitate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel