Rick Allen împlinește mâine 60 de ani. Toboșarul are o poveste impresionantă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Rick Allen împlinește mâine 60 de ani. Toboșarul are o poveste impresionantă/Facebook
Rick Allen împlinește mâine 60 de ani. Toboșarul are o poveste impresionantă/Facebook

Rick Allen este un celebru toboșar britanic, cunoscut în special ca membru al trupei rock Def Leppard. Născut pe 1 noiembrie 1963, Rick Allen s-a alăturat formației Def Leppard în 1978, la vârsta de doar 15 ani.

Pe 31 decembrie 1984, în timpul unui accident de mașină, a pierdut unul dintre brațe. Cu toate acestea, el a demonstrat o remarcabilă determinare și reziliență. Allen a continuat să cânte la tobe folosind o tehnică specială și tehnologie adaptată, precum un set personalizat de tobe și pedale electronice.

Cu ajutorul acestor dispozitive, Rick Allen a continuat să fie membru activ al Def Leppard și a contribuit la numeroase albume și hituri ale trupei, cum ar fi "Hysteria" și "Pour Some Sugar on Me." Allen este cunoscut pentru abilitățile sale remarcabile la tobe și pentru contribuția sa semnificativă la sunetul caracteristic al Def Leppard.

Trupa Def Leppard a avut un succes semnificativ de-a lungul decadelor și a vândut milioane de albume în întreaga lume. Rick Allen rămâne o figură admirată în lumea muzicii rock pentru determinarea sa și abilitățile sale remarcabile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel