Revista “Rolling Stone” a publicat lista celor mai buni 200 de cântăreţi din lume

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 05 ian 2023, 10:12 | Categorie: Știri
Revista “Rolling Stone” a publicat lista celor mai buni 200 de cântăreţi din lume / Foto Pexels
Revista “Rolling Stone” a publicat lista celor mai buni 200 de cântăreţi din lume / Foto Pexels

Revista americană “Rolling Stone” a publicat o listă a celor mai buni 200 cântăreţi din lume, iar clasamentul a stârnit multă nemulţumire.

Celine Dion nu apare deloc în acest top, iar Michael Jackson este abia pe locul 86, lucru de neînţeles pentru mulţi fani.

În top 10 îi regăsim pe Otis Redding, Beyoncé, Ray Charles, Mariah Carey, Whitney Houston şi, pe primul loc, pe legendara Aretha Franklin, însă restul clasamentului este o enigmă. Revista a oferit însă şi o explicaţie în privinţa alegerilor:

"Înainte de a trece prin acest clasament (şi a-l comenta), ţineţi cont că este lista celor mai mari cântăreţi, nu a celor mai mari voci. Talentul este impresionant, dar geniul este transcendent".

“În majoritatea cazurilor, ceea ce a contat pentru noi a fost originalitatea artistului, influenţa, profunzimea catalogului şi amploarea moştenirii muzicale", a mai adaugat publicaţia.

Citește și: Celine Dion a fost exclusă din "Lista celor mai mari cântăreți" a revistei Rolling Stone

Aproape, departe, oriunde te-ai afla, există furie din cauza faptului că Celine Dion nu a fost inclusă pe lista celor mai mari 200 de cântăreți din toate timpurile, realizată de Rolling Stone.

Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde de la Aretha Franklin la Rosalía și alți artiști cunoscuți pentru cântece de excepție.

Dar unii pe rețelele de socializare reclamă ceea ce ei consideră a fi "o greșeală de Titanic" - absența lui Celine Dion de pe listă.

"Cu tot respectul, neincluderea lui Celine Dion, fără îndoială cel mai bun tehnician vocal din toate timpurile, în această listă este la limita trădării", a scris pe Twitter producătorul, promotorul și artistul Jamie Lambert.

Au existat, de asemenea, plângeri că nu au fost incluși și alții, printre care Dionne Warwick, Diana Ross și Sting.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite