Celine Dion a fost exclusă din "Lista celor mai mari cântăreți" a revistei Rolling Stone

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Condiția precară de sănătate a lui Celine Dion, dezvăluită de sora sa / FOTO: Facebook
Condiția precară de sănătate a lui Celine Dion, dezvăluită de sora sa / FOTO: Facebook

Aproape, departe, oriunde te-ai afla, există furie din cauza faptului că Celine Dion nu a fost inclusă pe lista celor mai mari 200 de cântăreți din toate timpurile, realizată de Rolling Stone.

Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde de la Aretha Franklin la Rosalía și alți artiști cunoscuți pentru cântece de excepție.

Dar unii pe rețelele de socializare reclamă ceea ce ei consideră a fi "o greșeală de Titanic" - absența lui Celine Dion de pe listă.

"Cu tot respectul, neincluderea lui Celine Dion, fără îndoială cel mai bun tehnician vocal din toate timpurile, în această listă este la limita trădării", a scris pe Twitter producătorul, promotorul și artistul Jamie Lambert.

Au existat, de asemenea, plângeri că nu au fost incluși și alții, printre care Dionne Warwick, Diana Ross și Sting.

Publicația a părut să anticipeze nemulțumirile.

"Înainte de a începe să derulați (și să comentați), rețineți că aceasta este lista celor mai mari cântăreți, nu lista celor mai mari voci", se arată în introducere. "Talentul este impresionant; geniul este transcendent".

Dion a anunțat recent că amână mai multe date din turneul din Europa după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică care nu îi permite "să cânte așa cum este obișnuită".

Afecțiunea de care suferă, sindromul "stiff-person", este "un sindrom rar și progresiv care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării", potrivit Institutului Național pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale, potrivit CNN.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel