Relaţia profundă şi complexă dintre Paris Jackson şi mama ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică
Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Copilăria ei a fost una neobișnuită, marcată de controversa și excentricitățile tatălui ei, cunoscut ca Regele Pop, Michael Jackson. Totuși, nu doar Michael Jackson a influențat viața tinerei, ci și Debbie Rowe, mama ei biologică, începe să joace un rol important în viața ei. În prezent, Paris Jackson are o relație cu mama ei, dar detalii despre aceasta nu sunt cunoscute publicului.

Recent, Paris Jackson a discutat despre mediul special în care a crescut într-un interviu în emisiunea online Red Table Talk. Ea a dezvăluit că a fost nevoită să caute ajutor de la un psiholog pentru a trata sindromul post-traumatic de care suferă încă de când era copil și era urmărită de paparazzi împreună cu tatăl ei.

Paris a mărturisit că s-a trezit, într-o bună zi, panicându-se la auzul zgomotelor pe care le fac blitz-urile aparatelor foto. „Am fost tot timpul într-o situaţie tensionată din cauza anxietăţii mele sociale... Am halucinaţii auditive atunci când aud sunetul blitz-ului şi sufăr de paranoia severă”, a recunoscut ea în faţa gazdei emisiunii, Willow Smith.

După moartea lui Michael Jackson, care a avut loc pe 25 iunie 2009, Paris, care avea doar 11 ani la acea vreme, s-a mutat să locuiască cu bunica ei, Katherine Jackson. Această schimbare a dat peste cap întreaga sa viață din simplul motiv că familia ei era parte a sectei Martorii lui Iehova. Educația religioasă pe care a primit-o în timpul adolescenței a fost un obstacol atunci când Paris a început să aibă parteneri atât de sex masculin, cât și de sex feminin.

"E familia mea foarte religioasă și homosexualitatea este un subiect tabu pentru ei. Nu se discută și nu este acceptată. Dar am ajuns la un punct în care îi respect și îi iubesc așa cum sunt. Îmi respect punctul lor de vedere și religia", a adăugat Paris.

Fiica lui Michael Jackson a vorbit și despre relația cu mama ei, Debbie Rowe, care a fost căsătorită cu superstarul muzical timp de trei ani. Paris a mărturisit că a avut un contact minim cu mama ei pe parcursul vieții. Cu toate acestea, chiar dacă nu a fost crescută de Rowe, Paris se bucură de legătura pe care o construiește acum: "Mă bucur că încep să o cunosc și să descopăr cât de asemănătoare suntem. Aflu ce fel de muzică ascultă, îi place muzica country și cea folk. Îi trimit și lucrurile la care lucrez... Arătăm foarte asemănătoare noi două!", a continuat ea. Relația lor mamă-fiică funcționează bine deoarece Rowe are o atitudine deschisă și relaxată și nu exercită presiune asupra copilului ei. "Este minunat să o am ca prietenă. Este foarte relaxată și îmi place asta la ea", a declarat Jackson.

Debbie şi Michael Jackson s-au căsătorit în 1996 şi au divorţat în 1999, când cântăreţul a primit custodie întreagă pentru Paris şi fratele ei, Prince Michael. Conform celor relatate de ABC News, MJ a încheiat un acord cu fosta lui soţie să-l lase pe el să crească copiii.

După moartea superstarului, însă, s-a tot speculat că Rowe va încerca să câştige custodia copiilor ei, însă a ajuns la o înţelegere cu bunica Katherine Jackson, care să-i permită doar dreptul de a-i vizita. Iar aceste vizite au dat naştere unei relaţii între mamă şi cei doi copii ai ei pentru prima dată de când aceştia au venit pe lume. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel